Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Πριμικήρης υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: Χρεοκοπία και όχι κωλοτούμπα – Δείτε βίντεο


Νέα σκληρή κόντρα ξέσπασε μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές, μετά τις δηλώσεις του υποψηφίου με τον ΣΥΡΙΖΑ Β. Πριμικήρη πως καλύτερα χρεοκοπία και μονομερείς ενέργειες παρά να θυσιαστεί ο ελληνικός λαός για τον Σόιμπλε.
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο υπόλοιπο Αττικής Β. Πριμηκήρης δήλωσε στο Extra.
''Αν συγκρουστούμε με τους δανειστές υπάρχουν δύο δρόμοι. Της κωλοτούμπας ή των μονομερών ενεργειών. Εμείς δεν κάνουμε κωλοτούμπα. Πες το και χρεοκοπία. Τι έχει να χάσει ο άνεργος. Δεν θα θυσιάσουμε το λαό στον Σόιμπλε''.



Αμέσως μετά ο υπουργός Επικρατείας Δ. Σταμάτης δήλωσε ότι ο Α. Τσίπρας πριν προλάβει να τελειώσει την ομιλία του στο συνέδριο ενόψει εκλογών, πήρε απάντηση από τον στενό του συνεργάτη και υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πριμικήρη σύμφωνα με τον οποίο υπάρχουν δύο δρόμοι: Της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές και της κωλοτούμπας που ποτέ, όπως είπε, δεν πρόκειται να ακολουθήσουν και ο δεύτερος δρόμος είναι αυτός της χρεοκοπίας.

«Ποιος λοιπόν νεκρανασταίνει το ζόμπι του Grexit; Ποιος τροφοδοτεί την προπαγάνδα του τρόμου; Ποιος αποκαλύπτει την ύπαρξη του σχεδίου Β' για τη χώρα που προσπαθεί να αποκρύψει ο κ. Τσίπρας;» τόνισε ο κ. Σταμάτης.

Πριν λίγο ήρθε η απάντηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Βασ. Πριμικήρη, στον υπουργό Επικρατείας Δημ. Σταμάτη, χωρίς όμως να ανασκευάζει τίποτε.

«Η δήλωση του κ. Σταμάτη επιβεβαιώνει πως ο ίδιος και το κόμμα του έχουν πάρει οριστικό διαζύγιο από την αλήθεια» αναφέρει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Βασ. Πριμικήρης, απαντώντας στον υπουργό Επικρατείας Δημ. Σταμάτη.

«Οι πολιτικές της κωλοτούμπας και της χρεοκοπίας είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Σαμαρά» αναφέρει το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του κόμματος και σημειώνει:

«Έχει ήδη ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος και η ΝΔ το μόνο που έχει να παρουσιάσει ως πρόγραμμά της είναι η συνέχιση του μνημονίου. Αιδώς Αργείοι».

Απάντηση Σπυράκη

Στις δηλώσεις του κ. Πριμηκήρη απάντησε η η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, λέγοντας: "Ο κ. Πριμικήρης απλώς επιβεβαιώνει ότι στο δίλημμα κωλοτούμπα ή χρεοκοπία, ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει χρεοκοπία".


Πηγή : newsit,gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου