Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Ο ΓΓ του ΚΚΕ βλέπει δύσκολη την αυριανή μέρα




Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ), Δημήτρης Κουτσούμπας, προσήλθε για να ρίξει τη ψήφο στο 4ο Λύκειο Καλλιθέας, που φέρει την ονομασία «Νίκος Μπελογιάννης», παλιού ηγετικού στελέχους του κόμματος, που εκτελέστηκε το 1952 ως κομμουνιστής με την κατηγορία της κατασκοπείας, που δεν αποδείχθηκε ποτέ.

 Σε δηλώσεις του μετά την ψηφοφορία, ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη για τον λαό και τη νέα κυβέρνηση, «γιατί θα είναι παρόντα όλα τα μνημόνια διαρκείας, η Ε.Ε., οι εφαρμοστικοί νόμοι, όλη η αντιλαϊκή πολιτική που έχει ακολουθηθεί μέχρι σήμερα και θα υλοποιείται από δω και πέρα»

 Και ζήτησε από τους ψηφοφόρους να ενισχύσουν το ΚΚΕ, «την μοναδική, πραγματική δύναμη και σίγουρη εγγύηση, δύναμη αγωνιστικής ελπίδας, που θα βρίσκεται στο πλάι του λαού μας και την επόμενη μέρα, από την θέση της δυναμικής, εργατικής, λαϊκής αντιπολίτευσης, για να υπερασπίζεται τα λαϊκά συμφέροντα, για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για μας και τα παιδιά μας».

 Στις προηγούμενες εκλογές, τον Ιούνιο του 2012 το ΚΚΕ έλαβε ποσοστό 4,50% και κατέλαβε στη Βουλή 12 έδρες. Όλες οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων 5 ημερών του δίνουν κατά μέσον όρο το ίδιο ποσοστό και τώρα.


Πηγή : ikypros.com




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου