Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Σαμαράς: Έχουμε δύο διαφορετικούς κόσμους


Από το Κορωπί ξεκίνησε την περιοδεία του σε περιοχές της περιφέρειας Αττικής ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Στο δημαρχείο Κορωπίου άκουσε από τον δήμαρχο και από τους δημοτικούς συμβούλους τα προβλήματα της περιοχής και κράτησε σημειώσεις.

Στη συνέχεια, ο κ. Σαμαράς έκανε μία βόλτα στην πλατεία και στα μαγαζιά της πόλης, χαιρέτησε αρκετούς πολίτες και σε ένα καφέ συνομίλησε με νέους για τα προβλήματά τους.

Δεύτερος σταθμός της περιοδείας του ήταν το Μαρκόπουλο, όπου άκουσε από τον δήμαρχο της πόλης και άλλους δημάρχους της ευρύτερης περιοχής τα θέματα που τους απασχολούν. Μεταξύ άλλων συζήτησαν για την επέκταση του προαστιακού, για το θέμα των σκουπιδιών, για την αξιοποίηση της περιουσίας του δημοσίου και του παραλιακού μετώπου.

Ο κ. Σαμαράς, στη σύντομη ομιλία του, τόνισε ότι αυτές οι εκλογές είναι οι πιο κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών.

«Κρίνουν προς ποια κατεύθυνση θα πάει το καράβι της πατρίδας. Δεν είναι θέμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σε ποιον κόσμο θα επιλέξετε να ζήσουν τα παιδιά μας», είπε. Φέρνοντας δε ως παράδειγμα την παραχώρηση σε ιδιώτες 14 αεροδρομίων και την κριτική που έχει δεχθεί η κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, εξήγησε ότι «εδώ έχουμε διαφορετικότητα νοοτροπιών και έχουμε δύο διαφορετικούς κόσμους».

Ο κ. Σαμαράς έκανε μία βόλτα και στην πόλη τού Μαρκόπουλου και συνομίλησε με αρκετούς πολίτες, ενώ ολοκλήρωσε την επίσκεψή του σε τυροκομείο της περιοχής που έχει εξαγωγικό χαρακτήρα και είναι μια επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση.

«Ζήσαμε από κοντά την εικόνα της ελληνικής εξωστρέφειας, της επιχειρηματικής προόδου. Ξεκινάς από κάτι μικρό, έχεις όνειρο και το κάνεις μεγάλο, όπως εδώ ο πρότυπος σταθμός τυροκομείου. Με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, τα οποία "φωτογραφίζουν" και δείχνουν τι μπορεί να κάνει ο Έλληνας όταν έχει και μεράκι, και πίστη, και εξωστρέφεια, και πιστεύει στην ανάπτυξη.

Ανάπτυξη με μειωμένους φόρους. Το λέω απέναντι σε εκείνους που με ιδεοληψία θέλουν οι φόροι συνέχεια να ανεβαίνουν. Τέτοιες επιχειρήσεις αποδεικνύουν την τεράστια προοπτική του Έλληνα επιχειρηματία, αρκεί να το πιστέψει», δήλωσε ο πρωθυπουργός.


Πηγή : Nooz.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου