Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Επτάχρονο κοριτσάκι επιβίωσε από συντριβή αεροπλάνου


Κοριτσάκι επέζησε ως εκ θαύματος από συντριβή αεροσκάφους στις ΗΠΑ. Απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια και ενημέρωσε κάτοικο της περιοχής για το δυστύχημα.
Ένα μικρό αεροσκάφος συνετρίβη στο Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών στοιχίζοντας τη ζωή σε όλους τους επιβαίνοντες εκτός από ένα επτάχρονο παιδί που επέζησε ως εκ θαύματος.
Το μικρό κορίτσι κατάφερε να απεγκλωβιστεί από τα συντρίμμια και να περπατήσει μέχρι το πιο κοντινό σπίτι και να ενημερώσει τον έκπληκτο ένοικο για το δυστύχημα.
"Το πρόσωπο που μας κάλεσε δήλωσε πως ένα 7χρονο κορίτσι είχε έλθει στο σπίτι του, λέγοντας πως είχε εμπλακεί σε συντριβή αεροπλάνου", αναφέρει στην ανακοίνωσή της η πολιτειακή Αστυνομία.


Τα σωστικά συνεργεία έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν το κουφάρι του ιδιωτικού αεροπλάνου, μαζί με τις σορούς του κυβερνήτη και τριών επιβατών.
Η μικρή μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα. Η σχέση του με τους υπόλοιπους επιβαίνοντες δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί.


Σύμφωνα με πηγές της ομοσπονδιακής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας, οι πύργοι ελέγχου έχασαν επαφή με το μικρό Piper PA-34, αφού ο πιλότος ανέφερε μηχανικά προβλήματα.


Πηγή : news247.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου