Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Τι απαντά ο κατηγορούμενος πλέον Φραγκίσκος Ραγκούσης για την συμμετοχή στο κύκλωμα εκβιαστών


Διαβάστε τη δήλωσή του δικηγόρου το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στον κατάλογο με τα ονόματα των 37 κατηγορουμένων στη μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση στην Ελλάδα

Δήλωση με την οποία δίνει τη δική του εκδοχή για το έγγραφο με το οποίο εμπλέκεται ως κατηγορούμενος στην υπόθεση της μεγαλύτερης εγκληματικής οργάνωσης στην Ελλάδα έκανε το βράδυ του Σαββάτου ο δικηγόρος Φραγκίσκος Ραγκούσης τονίζοντας με νόημα ότι «ο δικηγόρος υπερασπίζεται και δεν ταυτίζεται με τους πελάτες του».



Ολόκληρη η δήλωση του κ. Ραγκούση έχει ως εξής:

Σχετικά με τα αναφερόμενα από την αστυνομία ότι περιήλθε στην κατοχή μου κατά τρόπο παράνομο έγγραφο που αφορούσε σε απόπειρα απόδρασης του πελάτου μου Παναγιώτη Βλαστού από τις Φυλακές Τρικάλων, υπενθυμίζω στους σκευωρούς και κακόπιστους ότι το έγγραφο αυτό ήρθε στα χέρια μου μετά την απόπειρα απόδρασης, το κατήγγειλα δημόσια και το κατέθεσα στην ανακρίτρια διατυπώνοντας το ερώτημα και συγχρόνως ντροπή για κάποιους ότι αφού γνώριζαν εκ των προτέρων ότι θα γίνει απόδραση δεν έσπευδαν να λάβουν μέτρα για να την ματαιώσουν. Υπενθυμίζω επίσης ότι ο δικηγόρος υπερασπίζεται και δεν ταυτίζεται με τους πελάτες του. Φραγκίσκος Ραγκούσης.


Πηγή : protothema.gr




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου