Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ: Κατέθεσε ο Αντώνης Λιβάνης υπέρ του Τσοχατζόπουλου


Για τον πρότερο βίο του πρώην υπουργού έως το 1996 κατέθεσε ενώπιον συμβολαιογράφου ο Αντώνης Λιβάνης

Σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου του Γιάννη Παγορόπουλο, ο Αντώνης Λιβάνης κατέθεσε ενώπιον συμβολαιογράφου για τον πρότερο βίο του Ακη Τσοχατζόπουλου αυστηρά έως και το 1996.

«Καμία κατάθεση για την μετέπειτα εποχή« δεν έγινε από τον Αντώνη Λιβάνη όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος είχε προτείνει τον Αντώνη Λιβάνη, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ως μάρτυρα υπεράσπισής του στη δίκη για την υπόθεση με τις χρυσές μίζες. Κατά τη διάρκεια της σύντομης διαδικασίας το πρωί της Παρασκευής τόσο ο Ακης Τσοχατζόπουλος ,όσο και ο συνήγορος υπεράσπισής του Γιάννης Παγορόπουλος επανέφεραν το αίτημα να εξεταστούν ως μάρτυρες τα μέλη του ΚΥΣΕΑ.

Χαρακτήρισαν «αδήριτη» την ανάγκη της μαρτυρίας τους προκειμένου το δικαστήριο να καταλήξει σε ασφαλή δικανική κρίση καθώς συναποφάσισαν για τα επίμαχα θέματα της προμήθειας των εξοπλιστικών από κοινού με τον Ακη Τσοχατζόπουλο.

Το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση του για τις 16 Ιανουαρίου 2015 προκειμένου να προτείνει η εισαγγελέας και να εκδοθεί η σχετική απόφαση περί του αιτήματος για την κλήτευση των τότε μελών του ΚΥΣΕΑ.



Πηγή : news.makedonias.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου