Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ντινόπουλος: Δεν μίλησα απαξιωτικά για τον Φώτη Κουβέλη


Εξηγήσεις στον γραμματέα της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο, έδωσε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Αργύρης Ντινόπουλος, σχετικά με το σχόλιο που έκανε σε συνάντηση με ψηφοφόρους ότι «ο Φώτης Κουβέλης πληρώθηκε καλά». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ντινόπουλος είπε ότι δεν εννοούσε ότι ο κ.Κουβέλης χρηματίστηκε, αλλά ότι τον εξαπάτησε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν του υποσχέθηκε εκλογική συνεργασία.

Ο πρώην υπουργός εξήγησε ότι όσα αναφέρθηκαν σε συνάντηση φίλων, που τον στηρίζουν στην προεκλογική περίοδο.
Οπως δήλωσε ο υποψήφιος της ΝΔ, στη συνάντηση αυτή, κάποιος εκ των συνδαιτυμόνων έκανε λόγο για «άδειασμα» του Φώτη Κουβέλη από τον Αλέξη Τσίπρα και ο ίδιος σχολίασε: «Ο Φώτης Κουβέλης πήρε την πληρωμή του («πληρώθηκε καλά») από τον ΣΥΡΙΖΑ, που αφού τον έβαλαν να σύρει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, μετά τον πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων».
Ο κ. Ντινόπουλος ανέφερε ότι σε καμία περίπτωση δεν μίλησε απαξιωτικά για τον αρχηγό της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη και ότι με τη φράση «πληρώθηκε καλά» εννοούσε το γεγονός ότι τον εξαπάτησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ που του υποσχόταν συνεργασία και τελικά, μετά την ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή, τον άδειασε.
Σημειώνεται ότι οι αναφορές αποτέλεσαν προϊόν βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε για μία ώρα στο διαδίκτυο.


Πηγή : ethnos.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου