Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΣΟΚ: Χάσαμε την τρίτη θέση εξαιτίας του Γιώργου



Τα επίσημα αποτελέσματα από το Υπουργείο Εσωτερικών και όχι τα exit poll αναμένουν στη Χαριλάου Τρικούπη, προκειμένου να εξάγουν τα τελικά συμπεράσματα τους.
Κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο επισημάνθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα προχωρήσει συντεταγμένα στο συνέδριό του, ένα συνέδριο των μελών του ΠΑΣΟΚ, όπως ανέφεραν, δημοκρατικό, ανανέωσης και ενότητας, με όλα τα θέματα ανοικτά.

Σημειώθηκε επίσης η θέση του κόμματος ότι η χώρα δεν κυβερνιέται χωρίς ευρύτερες συνεργασίες και ότι η θέση του ΠΑΣΟΚ έχει διατυπωθεί καθαρά για συνεργασίες όλων των δημοκρατικών δυνάμεων ευρωπαϊκού προσανατολισμού.

Παράλληλα κορυφαία στελέχη του κόμματος φέρονται να μίλησαν με σκληρή γλώσσα κατά του Γ. Παπανδρέου καθώς υποστηρίχθηκε ότι τρίτη θέση χάνεται με βάση τα exit polls εξαιτίας του ΚΙΔΗΣΟ γεγονός που αναδεικνύει τρίτο κόμμα την Χρυσή Αυγή.

«Οι ευθύνες αυτές έχουν ονοματεπώνυμο και είναι ασυγχώρητες παραταξιακά και εθνικά» επισημάνθηκε χαρακτηριστικά.

Μετά τη σύσκεψη ο κ. Βενιζέλος αποχώρησε από τη Χαριλάου Τρικούπη και θα επιστρέψει αργότερα το βράδυ, μόλις επισημοποιηθούν τα αποτελέσματα από το ΥΠΕΣ προκειμένου να γίνουν και οι δηλώσεις από τον πρόεδρο του κόμματος.


Πηγή : newsit.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου