Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Στο όρος Αιγάλεω το βαν διαφυγής του Ξηρού;


Φύλο και φτερό κάνουν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής το βαν που εντόπισαν το μεσημέρι στο όρος Αιγάλεω και πιθανότατα συνδέεται με τον Χριστόδουλο Ξηρό. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για το μέσο διαφυγής του τρομοκράτη μετά το χτύπημα που ετοίμαζε στον Κορυδαλλό.
Σε μια απόμερη, ερημική τοποθεσία, στο όρος Αιγάλεω, πολύ κοντά στη θέση "κάθισμα του Ξέρξη" εντόπισαν το βαν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής.

Το βαν μάρκας Renault cangoo στο οποίο δεν βρέθηκε οπλισμός είχε κλαπεί από την περιοχή του Γαλατσίου και σύμφωνα με εκτιμήσεις, πιθανότατα είναι το μέσο διαφυγής που θα χρησιμοποιούσε ο Χριστόδουλος Ξηρός με όσους θα κατάφερνε να απελευθερώσει μετά το χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες του Newsit, με το συγκεκριμένο βαν οι τρομοκράτες θα διέφευγαν μέσω της επαρχιακής οδού Αλεποχωρίου και θα έφταναν στην γιάφκα που βρέθηκε στο Λουτράκι.

Την ίδια ώρα έρευνες πόρτα - πόρτα κάνουν άνδρες της αντιτρομοκρατικής στην περιοχή της Δάφνης και του Ασυρμάτου στον Αγιο Δημήτριο, προκειμένου να εντοπίσουν την κοπέλα που είναι γνωστή ώς Αγγελική και φέρεται να είναι η σύντροφος του Χριστόδουλου Ξηρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες η Αγγελική εντοπίσθηκε να κινείται στην περιοχή της Δάφνης μετά από έρευνες στις κάμερες ασφαλείας του ομώνυμου σταθμού του ΜΕΤΡΟ.
Οι έρευνες έχουν επεκταθεί και στην περιοχή του Ασυρμάτου στον Αγιο Δημήτριο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ 


Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου