Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

«Τέλος τα τζάκια και οι επετηρίδες»


«Θύελλα» αντιδράσεων προκάλεσαν τα όσα είπε ο Αλ. Τσίπρας στη Realnews. Απόψε, στις 23:20, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» και στο STAR, στην πρώτη προεκλογική τηλεοπτική του συνέντευξη στον Βασίλη Σκουρή.

Τη συγκρότηση «κυβέρνησης όλων των Ελλήνων και όχι κυβέρνησης μιας παράταξης» προαναγγέλλει με συνέντευξή του στη Realnews ο Αλέξης Τσίπρας.

«Θα επιλεγούν οι ικανότεροι και οι εντιμότεροι για να διαχειριστούν τις τύχες του ελληνικού λαού. Τα τζάκια και οι επετηρίδες τελειώνουν», επισημαίνει.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι οι πολίτες θα δώσουν τελικά στο κόμμα του αυτοδυναμία, γιατί «ο τόπος έχει ανάγκη από μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση μακράς πνοής», ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι δεν θα συζητήσει για κυβέρνηση που θα βασίζεται σε ψήφο ανοχής.

Αποκλείει συνεργασία με δυνάμεις «που υποστηρίζουν τη σημερινή καταστροφική πολιτική», ενώ αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο ο υποψήφιος που θα προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας να μην ανήκει στην κεντροαριστερά.

«Ξεκαθαρίζουμε ότι το πρόσωπο του Προέδρου δεν συναρτάται με την πολιτική μας στρατηγική, αλλά με το κύρος του θεσμού» τονίζει.




Πηγή : euro2day.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου