Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας θέλει το ΚΚΕ για να κυβερνήσει με νεοκομμουνιστική ατζέντα


Για τον κίνδυνο η χώρα να προσφύγει για δεύτερη φορά στις κάλπες προειδοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για «εφιάλτη».

«Με ΝΔ θα αποφύγουμε τον εφιάλτη των δεύτερων εκλογών, μόνο με το ΚΚΕ ενδιαφέρεται να συνομιλήσει ο κ. Τσίπρας με το νεοσταλινικό κόμμα που ευαγγελίζεται την έξοδο από την ΕΕ» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας το πρωί στον Σκάι.

Ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, βλέπει 70 χρόνια μετά την κατοχή την ευκαιρία να πάρει στην ουσία εκδίκηση η αριστερά για να κυβερνήσει με νεοκομμουνιστική ατζέντα. «Σε αυτό προσβλέπουν οι άνεργοι νέοι; να γίνουμε μια εστία σοσιαλισμού στη νοτιανατολική γωνία της Ευρώπης;» διερωτήθηκε.

Διευκρίνισε πως η ΝΔ θα είναι σε θέση να σχηματίσει κυβέρνηση την επόμενη των εκλογών σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει κόψει τις γέφυρες με όλους τους υποψήφιους συνεργάτες.

«Με τη ΝΔ θα κλείσει άμεσα η διαπραγμάτευση, θα ενταχθούμε στο καθεστώς προληπτικής στήριξης, θα αποκλιμακωθούν ραγδαία τα επιτόκια δανεισμού και η χώρα θα δανειστεί σαν κανονική χώρα, θα περάσουν χαμηλότεροι στόχοι για πρωτογενές πλεόνασμα και έτσι θα μειωθεί και η φορολογία», σημείωσε.

Προανήγγειλε μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% μέσα στο 2015, ενώ είπε ότι και τα τεκμήρια μπορούν να καταργηθούν μέσα στο έτος καθώς πρόκειται για απαρχαιωμένο τρόπο φορολόγησης.
Ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι «όσο αυξάνεται το προσδόκιμο ζωής θα δουλεύουμε περισσότερα χρόνια... Μείωση συντάξεων δεν θα υπάρξει μείωση των πρόωρων συντάξεων και αύξηση των χρόνων εργασίας πρέπει να υπάρξει». Τόνισε επίσης, ότι διαφωνεί με την αύξηση του ΦΠΑ που θέλουν οι δανειστές.

«Η μεγάλη πλειονότητα των μεταρρυθμίσεων θα έπρεπε να αποτελούν εθνικές προτεραιότητες, πρέπει να αλλάξει επιτέλους το τερατούργημα του συνδικαλιστικού νόμου, με προκήρυξη απεργιών από τους συνδικαλιστές κόντρα στις βούλες της πλειοψηφίας των εργαζομένων» εξήγησε.

Για μερική και ολοσχερή διαγραφή του χρέους έκανε λόγο στον σταθμό μας ο Αλέξης Μητρόπουλος. «Σεισάχθεια για όλα τα είδη των χρεών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Υποστήριξε, ότι δεν θα υπάρχει πολίτης που δεν θα ευνοηθεί και που δεν θα εξυπηρετηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.



Πηγή : ethnos.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου