Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Τρομοκράτες, ποινικοί, εκβιαστές και στη μέση ο Άκης Τσοχατζόπουλος - Ο πρώην Έλληνας ΥΠΑΜ έδωσε εντολή για 3 βομβιστικές επιθέσεις!



Η Ελληνική Αστυνομία κάνει λόγο για υπόθεση χωρίς προηγούμενο, το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται μετά τις συλλήψεις για την "εταιρεία ενοικίασης βομβιστών"
Πολυδαίδαλο το κύκλωμα που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου
Μπλεγμένοι: Τρομοκράτες, κρατούμενοι, γνωστός δικηγόρος, αστυνομικός, σωφρονιστικοί και ο πρώην Υπουργός
Ανακοίνωσή της τρομοκρατικής οργάνωσης "Πυρήνες της Φωτιάς" αρνούνται κάθε ανάμιξη με το κύκλωμα

Η συγκεκριμένη υπόθεση από χθες έχει συνταράξει συθέμελα την Ελλάδα, καθώς θεωρείται και μάλλον δικαίως χωρίς προηγούμενο.

Η Ελληνική Αστυνομία κάνει λόγο για τη μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση με εφαπτόμενους μάλιστα κύκλους με την τρομοκρατία που έδρασε μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με τη δικογραφία εμπλέκονται συνολικά 37 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ και πρώην Υπουργός Άμυνας,  Άκης Τσοχατζόπουλος, δικηγόροι, σωφρονιστικοί υπάλληλοι και αστυνομικοί.

Ως ηγετικά στελέχη φέρονται, οι βαρυποινίτες των φυλακών Παναγιώτης Βλαστός 44 ετών, γνωστός από την αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο, Γιάννης Σκαφτούρος 46 ετών και Βασίλης Στεφανάκος 54 ετών, ενώ σημαντικό ρόλο φέρεται ότι είχε ο καταζητούμενος για υπόθεση τρομοκρατίας και την ένοπλη ληστεία τον περασμένο Αύγουστο στο Δίστομο, συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη, Σπύρος Δραβίλας 34 ετών.

ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

Το πανελλήνιο είχε ήδη υποστεί ένα σοκ, όταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος φάνηκε ότι ήταν ο άνθρωπος που κινούσε επί χρόνια τα νήματα ενός σάπιου συστήματος εντός του Υπουργείου Άμυνας, στο οποίο εμπλέκονταν και άλλα πολιτικά και στρατιωτικά στελέχη που καρπωνόταν μίζες εκατομμυρίων από εξοπλιστικά προγράμματα του ελληνικού στρατού.

Για το σκάνδαλο με τις μίζες έχει ήδη καταδικαστεί σε 20η ποινή κάθειρξης. Ωστόσο αυτό που έρχεται να αποκαλυφθεί πλέον ξεπερνά κάθε φαντασία, και ξεπερνά και τον πιο ευφάνταστο σεναριογράφο.

Ο πρώην Υπουργός Άμυνας του ΠΑΣΟΚ και παρολίγον Πρωθυπουργός της Ελλάδας κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός τριών βομβιστικών επιθέσεων που έλαβαν χώρα στις 16/04, 15/05 και 16/07/2014, στο σπίτι του συγκατηγορούμενου του πρώην υπουργού για την υπόθεση των εξοπλιστικών, Γιάννη Σμπώκου, και στην επιχείρηση της αδερφής του με σκοπό την εκβίαση.

Ο Άκης είχε εκνευριστεί με την όλη στάση του πρώην "συντρόφου" του στο ΠΑΣΟΚ και επειδή του χρωστούσε κάποιο μεγάλο χρηματικό ποσό.



Πηγή : newsit.com.cy


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου