Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Πάτρα: Στον ανακριτή σήμερα οι τρεις ανήλικοι που έκαιγαν κάδους - Έβαλαν φωτιά σε 22 μέσα σε 2 ώρες



Στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν οδηγούνται σήμερα οι τρεις ανήλικοι ηλικίας 17, 15 και 14 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από την αστυνομία τα ξημερώματα της Κυριακής για εμπρησμό σε 22 κάδους απορριμμάτων συνολικά.

Χθες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Σύμφωνα και με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ σε βάρος των τριών ανηλίκων που συνελήφθησαν από την Άμεση Δράση και την Ασφάλεια Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία "για εμπρησμό και πρόκληση φθορών σε κάδους απορριμμάτων, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, σήμερα (11-1-2015) σε διαφορετικές περιοχές της Πάτρας, οι τρεις ημεδαποί, ενεργώντας από κοινού, σε διάστημα δύο ωρών περίπου, προκάλεσαν πυρκαγιά σε είκοσι δύο κάδους απορριμμάτων.

Από τις πυρκαγιές που εξερράγησαν, προκλήθηκαν φθορές στους κάδους, ενώ σε μια περίπτωση η φωτιά μεταφέρθηκε και σε ένα σταθμευμένο δίκυκλο, με αποτέλεσμα να υποστεί υλικές ζημιές.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών που περιπολούσαν, μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, πραγματοποιώντας αναζητήσεις, όπου εντόπισαν τους τρεις δράστες και τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι αναπτήρες, με τους οποίους είχαν βάλει τις πυρκαγιές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατούνται προκειμένου να απολογηθούν αύριο (σήμερα) ενώπιον του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών".


Πηγή : thebest.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου