Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Ο Γιώργος ξαναμαζεύει τους υπουργούς του 2009-2011: Και ο Καστανίδης μαζί του


Θα ανακοινώσει το μεσημέρι της Τετάρτης την προσχώρησή του στο ΚΙΔΗΣΟ, καθώς εδώ και καιρό είναι «άστεγος» πολιτικά, ειδικά μετά τη ρήξη του, πριν τις εκλογές του 2012, με την Λούκα Κατσέλη

Ένας ακόμη υπουργός των κυβερνήσεων της περιόδου 2009 – 2011, ο Χάρης Καστανίδης, εντάσσεται στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, ο οποίος είχε στηρίξει σθεναρά την ιδέα του δημοψηφίσματος, αλλά στη συνέχει είχε διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ, όταν καταψήφισε το μνημόνιο επί Παπαδήμου, θα ανακοινώσει το μεσημέρι της Τετάρτης την προσχώρησή του στο ΚΙΔΗΣΟ, καθώς εδώ και καιρό είναι «άστεγος» πολιτικά, ειδικά μετά τη ρήξη του, πριν τις εκλογές του 2012, με την Λούκα Κατσέλη με την οποία είχε ιδρύσει την Κοινωνική Συμφωνία.

Ο κ. Καστανίδης είναι ένας από τους πολλούς υπουργούς του κ. Παπανδρέου που τον ακολουθούν στο νέο εγχείρημα. Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ αυτών είναι οι υποψήφιοι βουλευτές Θάνος Μωραίτης (Β’ Αθήνας), Φίλιππος Σανινίδης (Λάρισα), Χρήστος Αηδόνης (Α’ Αθήνας), Μιχάλης Καρχιμάκης (Β’ Αθήνας), Σωκράτης Ξυνίδης, Νίκος Σηφουνάκης, Γιώργος Πεταλωτής, Δημήτρης Ρέππας, Δημήτρης Δρούτσας και άλλοι. Όχι όμως κορυφαίοι άλλοι κορυφαίοι εκείνης της περιόδου, όπως ο Γιάννης Ραγκούσης, η Τίνα Μπιρμπίλη ή ο Γιώργος Παπακωνσταντινου (ο τελευταίος λόγω του ειδικού δικαστηρίου που αντιμετωπίζει).


Πηγή : protothema.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου