Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Ενοχη η νταντά που ξυλοκόπησε μωρό στην Ουγκάντα


Ένοχη έκρινε δικαστήριο της Ουγκάντα την 22χρονη οικιακή βοηθό η οποία κατεγράφη σε βίντεο να δέρνει και να κλωτσάει ένα μωρό 18 μηνών, σε ένα απίστευτο ξέσπασμα βίας που έκανε το γύρο του κόσμου.
Το δικαστήριο, το οποίο θα ανακοινώσει τη Δευτέρα το μέγεθος της ποινής της 22χρονης Τζολί Τουμουχίργουε, καταδίκασε την οικιακή βοηθό για πρόκληση σωματικών βλαβών, γεγονός που επισύρει ποινή φυλάκισης έως και πέντε ετών.

Οι δικαστές απάλλαξαν την Τουμουχίργουε από την κατηγορία του βασανισμού, κρίνοντας πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να αποδειχθεί.

Η 22χρονη οικιακή βοηθός στην αρχή της εβδομάδας είχε ομολογήσει την ενοχή της υποστηρίζοντας ότι έδειρε το παιδί επειδή και η ίδια είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τη μητέρα της μικρής. Η μητέρα πάντως αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της νταντάς.

Το βίντεο που κατέγραφε το απίστευτο ξέσπασμα βίας της νταντάς έκανε αμέσως το γύρο του κόσμου, μέσω διαδικτύου, προκαλώντας σοκ και οργή. Την κάμερα ασφαλείας είχε τοποθετήσει στο χώρο ο πατέρας της μικρής όταν παρατήρησε μελανιές στο σώμα της κόρης του.

Πηγή : ethnos.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου