Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Σοβαρά επεισόδια στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο στη Θεσσαλονίκη


Οι διαδηλωτές έβαλαν φωτιά σε γνωστό κατάστημα - Πανικόβλητοι βγήκαν έξω οι πελάτες - Άγριες συγκρούσεις σώμα-με σώμα μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ - Σε συλλήψεις προχώρησαν άντρες της αστυνομίας - Υπό κατάληψη το Εργατικό Κέντρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την συμπλήρωση έξι χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ωστόσο σημαντικά είναι τα επεισόδια που έχουν προκαλέσει οι συμμετέχοντες στην πορεία.


Σε γνωστό πολυκατάστημα μπήκαν οι διαδηλωτές βάζοντας φωτιά και προκαλώντας πανικό σε όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα. Οι διαδηλωτές, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, πέταξαν δακρυγόνο μέσα στο πολυκατάστημα με αποτέλεσμα να αρπάξει φωτιά ένα αντικείμενο της βιτρίνας. Ωστόσο, άλλοι διαδηλωτές έτρεξαν να κατασβήσουν τη φωτιά, καταδικάζοντας την κίνηση.

Κάποιοι από τους διαδηλωτές προκάλεσαν φθορές σε τζαμαρίες καταστημάτων.









Μετά τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στη οδό Τσιμισκή η πορεία στη μνήμη του Α. Γρηγορόπουλου χωρίστηκε σε δύο τμήματα. Αυτή την ώρα και τα δύο τμήματα της πορείας βρίσκονται ενωμένα στην οδό Εγνατία, στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρακολουθούν τις κινήσει διαδηλωτών και κουκουλοφόρων.

Πηγή : thesstoday.gr,  thousandnews.gr




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου