Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Οκτώ βουλευτές των ΑΝΕΛ ψήφισαν «κατά» της άρσης ασυλίας του Κασιδιάρη


Υπέρ της άρσης ασυλίας του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής ψήφισαν 219 βουλευτές, 18 κατά και ένας «παρών»

Την άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη για την υπόθεση Μπαλτάκου αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής.


Υπέρ της άρσης ασυλίας του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής ψήφισαν 219 βουλευτές , 18 κατά και ένας δήλωσε «παρών».

Παράλληλα αίρεται και η ασυλία των Ηλία Παναγιώταρου, Κώστα Μπαρμπαρούση και Στάθη Μπούκουρα για τους πυροβολισμούς στην κηδεία του Νίκου Ντερτιλή. Για την συγκεκριμένη υπόθεση υπέρ της άρσης ασυλίας ψήφισαν 222 βουλευτές, 13 ψήφισαν κατά και τρεις ψήφισαν «παρών».

Αντιθέτως η Βουλή αποφάσισε να μην άρει την ασυλία των βουλευτών Ν.Ταγαρά, Στ.Κωνσταντινίδη, Φ.Αραμπατζή και Δ.Αναγνωστάκη.

Για την υπόθεση του κ. Κασιδιάρη κατά της άρσης ασυλίας του ψήφισαν εκτός από τους Χρυσαυγίτες και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Κώστας Δαμαβολίτης, Μαρία Χρυσοβελώνη, Γιάννης Δημαράς, Μαρίνος Ουζουνίδης, Τέρενς Κουίκ, Παύλος Χαικάλης, Μαρία Κόλλια και Σταυρούλα Ξουλίδου. «Παρών» δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Γαβριήλ Αβραμίδης.

Για την υπόθεση των Ηλία Παναγιωτάρου, Στάθη Μπούκουρα και Κώστα Μπαρμπαρούση κατά της άρσης ασυλίας τους ψήφισαν εκτός από τους Χρυσαυγίτες και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Κώστας Δαμαβολίτης, Γιάννης Δημαράς και Παύλος Χαικάλης. «Παρών» δήλωσαν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ οι Τέρενς Κουίκ, Μαρίνος Ουζουνίδης και Μαρία Χρυσοβελώνη.


Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου