Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Πιπιλή: Και η... κουτσή Μαρία στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ - Κάποιοι ολίγοι μας οδηγούν εκεί από όπου ξεκινήσαμε


Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, του Φ. Κουβέλη, αλλά και όσων δεν ψηφίζουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
«Γνωρίζω άριστα την ανθρωπογεωγραφία των 12 εναπομεινάντων βουλευτών, κάποιοι από αυτούς μας οδηγούν σε εκλογές, ειδικά τώρα που μόλις βγάλαμε το κεφάλι έξω, αυτοί οι άνθρωποι είναι οι περισσότεροι νεοεκλεγέντες και δεν ξεπερνούν συνολικά 10.000 με 12.000 σταυρούς στο σύνολο των 10 – 11 εκατ. ανθρώπων τους θέτω ενώπιον των ευθυνών τους» είπε η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Η κ. Πιπιλή επιτέθηκε και στον κ. Κουβέλη, σημειώνοντας «λέμε ότι οι βουλευτές δεν είναι πρόβατα και αγέλη και ο Κουβέλης δίνει εντολή στους βουλευτές να ψηφίσουν παραταξιακά, θα εξαϋλωθεί τώρα που οδεύει προς τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Κρίνεις όλους τους άλλους που είσαι από παλιά στο πολιτικό σύστημα και είσαι και συνδιαμορφωτής της σπάταλης πολιτικής των κυβερνήσεων» σχολίασε για τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ.

Αναφερόμενη στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για απόπειρα χρηματισμού βουλευτών σχολίασε σκωπτικά «Αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες» και έκανε λόγο για «αθλιότητα μοιρασιάς θέσεων στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και της κουτσής Μαρίας περιλαμβανόμενης (...) Κάποιοι βουλευτές, τυχάρπαστα όντα και ψεκασμένοι, θέλουν να βρουν θέση κηπουρού στον κήπο του Τσίπρα».


Πηγή : imerisia.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου