Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Βενιζέλος για Παπανδρέου: «Δεν ασχολούμαστε»


«Δεν υπάρχουν εσωτερικά θέματα του ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν εξωτερικά του ΠΑΣΟΚ, με τα οποία δεν ασχολούμαστε» δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τα ζητήματα που έχει θέσει ο πρώην πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Παπανδρέου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που έδωσε ο κ. Βενιζέλος στο τέλος της συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών των χωρών-μελών του ΟΣΕΠ, ερωτήθηκε για τα εσωτερικά του κόμματος και αν η δήλωση «ας αναλάβουν τις ευθύνες τους όσοι επιλέξουν τον δρόμο των εκλογών αφορά και τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, τα στελέχη του».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απάντησε: «Δεν υπάρχουν εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ. Υπάρχουν εξωτερικά του ΠΑΣΟΚ, με τα οποία δεν ασχολούμαστε», ενώ δεν θέλησε να επεκταθεί στο ζήτημα όταν ερωτήθηκε συγκεκριμένα για τον κ. Παπανδρέου.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σε ανακοίνωσή του το κόμμα έκανε λόγο για προσπάθειες υπονόμευσης της παράταξης από «δυο - τρία» στελέχη του Κινήματος. Η ανακοίνωση ήρθε μία ημέρα μετά την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, η οποία ερμηνεύθηκε από ορισμένους ως πρόθεση ίδρυσης νέου κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης τάχθηκε υπέρ της σύγκλησης συνεδρίου και αλλαγής ηγεσίας στο κόμμα, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς κάνοντας λόγο για «τυχοδιωκτικά μυαλά» που «παίζουν τη χώρα στα ζάρια».


Πηγή : zougla.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου