Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

ΩΧ!!!! Τσίπρας: Θα περάσουμε δύσκολες στιγμές αλλά θα κάνουμε τις δεσμεύσεις μας πράξη


Θα περάσουμε δύσκολες στιγμές αλλά θα κάνουμε τις δεσμεύσεις μας πράξεις, υπογράμμισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά την επίσκεψή του στην Περιφέρεια Αττικής, όπου συναντήθηκε με την Ρένα Δούρου.

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της Περιφέρειας να επανασυνδέσει το ηλεκτρικό ρεύμα σε νοικοκυριά που αδυνατούν, τονίζοντας: «Aυτή η πρωτοβουλία αναδεικνύει τη δυνατότητα να αντιμετωπιστούν οι πληγές που έχουν επιβληθεί στη χώρα από τα μνημόνια. Και αυτό θα γίνει αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση».

«Θέλω να επαναλάβω ότι δέσμευση της νέας διακυβέρνησης του τόπου είναι η επούλωση των πληγών του μνημονίου», σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ πρόσθεσε ότι θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντα όσων έχουν πληγεί και όχι «της διαπλοκής, των μεγάλων οικονομικών παραγόντων που οδήγησαν τη χώρα στην κρίση και συνεχίζουν να τη λεηλατούν».

Ανέφερε ακόμη ότι η επόμενη χρονιά θα φέρει τη δημοκρατία και την κυριαρχία της αξιοπρέπειας, δεν θα αλλάξει μόνο η διακυβέρνηση, αλλά και το καθεστώς της διαφθοράς και της διαπλοκής.
«Θα περάσουμε δύσκολες στιγμές, αλλά με το κεφάλι ψηλά και με το μυαλό στην αξιοπρέπεια του πολιτη, θα τα καταφέρουμε», σημείωσε. «Θα κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας και αυτό είναι η απόδειξη της επίσκεψής μου εδώ», συνέχισε.

Ερωτηθείς σχετικά με την καταγγελία περί απόπειρας χρηματισμού του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη, απάντησε ότι «είναι μία σοβαρή κατάγγελία. Ωστόσο δεν μπορώ να κάνω καμία παραπέρα δήλωση αν δεν δω στοιχία, δεν εκτιμήσω πόσο σοβαρή είναι και πόσο θα επηρεάσει τις εξελίξεις».


Πηγή : ethnos.gr


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου