Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Τη μη προβολή του υλικού Χαϊκάλη αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας


Η Επιτροπή έκρινε πως η προβολή δεν πρέπει να γίνει καθώς το υλικό αποτελεί προϊόν υποκλοπής και συρραφής. Με την απόφαση διαφώνησαν τα μέλη της Επιτροπής Δημήτρης Κουκούτσης από τη Χρυσή Αυγή, η Μαρία Κόλλια από τους ΑΝΕΛ και ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάρις Μουτσινάς.

Να μην γίνει προβολή του βιντεοσκοπημένου υλικού που αφορά τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, καθώς το υλικό αποτελεί προϊόν υποκλοπής και συρραφής.

Με την απόφαση διαφώνησαν τα μέλη της Επιτροπής Δημήτρης Κουκούτσης από τη Χρυσή Αυγή, η Μαρία Κόλλια από τους ΑΝΕΛ και ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάρις Μουτσινάς.

Στις 13:00 το μεσημέρι ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας Χρήστος Μαρκογιαννάκης θα συναντηθεί με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη για να του δώσει μια εικόνα για το πώς εξελίσσεται η διαδικασία διερεύνησης της υπόθεσης Χαϊκάλη.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης αναμένεται να ζητήσει επίσπευση της έρευνας.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας διέκοψε τις εργασίες για σήμερα Σάββατο ενώ νέα συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, όπου θα κληθούν οι βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Θεόδωρος Παραστατίδης, λόγω των κοινών τους δηλώσεων με τις οποίες αφήνουν υπόνοιες για ανεξάρτητους βουλευτές.

Οι κύριοι Βουδούρης και Παραστατίδης ζήτησαν από βουλευτές που καταψήφισαν τον προϋπολογισμό αλλά υπερψήφισαν τον Σταύρο Δήμα στην πρώτη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας να απέχουν από τις δυο επόμενες ψηφοφορίες, αφήνοντας σκιές για ενδεχόμενα δωροδοκίας.


Πηγή: skai.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου