Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται για επανέλεγχο των συμβάσεων του ΤΑΙΠΕΔ


Την αμέριστη συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ «στον αγώνα που δίνουν οι κάτοικοι του Ελληνικού, για να αποτραπεί η εκποίηση του πρώην αεροδρομίου και της παραλίας, και να μετατραπεί η περιοχή σε μητροπολιτικό πάρκο», εξέφρασε Αλέξης Τσίπρας στη σημερινή συνάντησή του με την επιτροπή αγώνα για το μητροπολιτικό πάρκο στο Ελληνικό.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Τσίπρας, επανέλαβε τη δέσμευση που έχει αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ, για τον επανέλεγχο όλων των συμβάσεων του ΤΑΙΠΕΔ που παραχωρούν δημόσιο πλούτο σε ιδιώτες, ως προς τη νομιμότητά τους και τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος, από τη νέα Βουλή που θα προκύψει μετά τις εκλογές.

Νέα κόντρα με την κυβέρνηση

Η δήλωση αυτή του κ. Τσίπρα πυροδότηση νέα κόντρα με την κυβέρνηση, με την κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη να σπεύδει να σχολιάσει ότι όλες οι αποφάσεις του ΤΑΙΠΕΔ είναι νόμιμες και αποτελούν αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης και συμβάσεις του ελληνικού δημοσίου.

«Ο κ. Τσίπρας επιμένει στο καταστροφικό σενάριο της... ασυνέχειας του κράτους και συνεχίζει με δηλώσεις περί δήθεν "επανελέγχου όλων των συμβάσεων του ΤΑΙΠΕΔ"», σημείωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Τη σκυτάλη πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ, που σχολιάζοντας τη δήλωση της Σοφίας Βούλτεψη, είπε: «Έχοντας συνειδητοποιήσει ότι τελειώνουν, θα κινδυνολογούν καθημερινά κι ασύστολα. Το σίγουρο είναι ότι η κυβέρνηση και ο κ. Σαμαράς αντιπροσωπεύουν το χάος και υπονομεύουν τη χώρα».

Newsroom ΔΟΛ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου