Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Ο Νταβούτογλου ο εκπρόσωπος αυτών που "ανακάλυψαν" την Αμερική και μας άνοιξαν τα μάτια στο ότι η γή είναι στρογγυλή Προκαλεί πρίν πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα.




Στη Θράκη θέλει να μεταβεί ο Τούρκος πρωθυπουργός και οι υπουργοί και τα στελέχη που θα τον συνοδεύσουν στην επίσκεψή του στην Ελλάδα.
Δεν βάζουν μυαλό οι εξερευνητές αν και η σύγκλιση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών αναμενόταν να λειτουργήσει ως βαλβίδα αποσυμπίεσης της έντασης μεταξύ των δύο πλευρών μετά τις προκλητικές κινήσεις των Τούρκων με την αποστολή του Μπαρμπαρός στην κυπριακή ΑΟΖ ήρθε η ρηματική διακοίνωση της Άγκυρας να δημιουργήσει νέα εστία έντασης.

Κατά τους Τούρκους εξερευνητές που "ανακάλυψαν" την Αμερική και ότι η γη είναι στρογγυλή η Θράκη αντιμετωπίζεται ως... προτεκτοράτο και το τουρκικό προξενείο στήνει φιέστες για τους Τούρκους επισήμους που έρχονται στην Ελλάδα ώστε να μεταβούν στην περιοχή και να μιλήσουν για τουρκική μειονότητα και δικαιώματα κατά παράβαση των συνθηκών μεταξύ των δύο χωρών.

Με τέτοια μυαλά γελάει ο κόσμος!!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου