Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Ο πρωθυπουργός καταθέτει μήνυση στον Παύλο Χαϊκάλη - "Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα"



«Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους. Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών»

Ο πρωθυπουργός θα καταθέσει μήνυση στον Παύλο Χαϊκάλη για τις πρόσφατες δηλώσεις του τελευταίου σε τηλεοπτικό κανάλι, σύμφωνα με κύκλους της κυβέρνησης.

«Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους. Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών», αναφέρει σχετική ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απέστειλε στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο, το μαγνητοσκοπημένο υλικό που τού διαβιβάστηκε από τη Βουλή και αφορά στην καταγγελία του βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Χαϊκάλη, περί απόπειρας χρηματισμού του.

Το DVD του βουλευτή των ΑΝΕΛ, με τις επίμαχες συνομιλίες, καθώς και λεπτομέρειες από στοιχεία της συνέντευξης Τύπου των κ. Καμμένου και Χαϊκάλη διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα και από τον υπουργό Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με το νόμο, αμέσως ο Χαράλαμπος Αθανασίου, χωρίς να ανοίξει το φάκελο, το διαβίβασε στον εισαγγελέα Εφετών, Παν. Παναγιωτόπουλο, που διεξάγει τη σχετική έρευνα.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου το Σάββατο προκείμενου να εκτιμήσει γενικότερα το θέμα των καταγγελιών, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και προβολή του βίντεο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το υλικό έχει διάρκεια δυο ωρών και έχει μονταριστεί, περιλαμβάνοντας οπτικό υλικό από την πρώτη συνάντηση του κ. Χαϊκάλη με το καταγγελλόμενο πρόσωπο, με ακουστικό υλικό από τη δεύτερη συνάντηση. Η υπόθεση έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου.



Πηγή: skai.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου