Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Αρνήθηκε την οποιαδήποτε εμπλοκή του σε δωροδοκία βουλευτή ο Σούκουρης




Με ένα ολιγοσέλιδο υπόμνημα ο Γιώργος Σούκουρης αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση των καταγγελιών περί δωροδοκίας βουλευτών με στόχο την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.

Στο υπόμνημα εξηγήσεων, το οποίο κατέθεσε στον εισαγγελέα Εφετών Π. Παναγιωτόπουλο που διενεργεί την έρευνα, ο Γιώργος Σούκουρης, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχεται ότι είχε επαφές με την βουλευτή των ΑΛΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου αρνείται όμως κατηγορηματικά ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι καταγγελίες της πως επιχείρησε να την δωροδοκήσει με 2-3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γιώργος Σούκουρης , ο οποίος έχει κληθεί από τον εισαγγελικό λειτουργό ως ύποπτος για την διάπραξη του κακουργήματος της δωροδοκίας βουλευτή, στις εξηγήσεις του εμφανίζεται ως «απλός βιοπαλεστής που προσπαθεί να ζήσει την οικογένεια του». Αναφερόμενος στο περιεχόμενο των συζητήσεων του με την κ. Ξουλίδου φέρεται να υποστηρίζει ότι αφορούσαν τους Βορειοηπειρώτες αλλά και «γενικά θέματα πολιτικής φύσεως». Όσο για τα περίφημα μηνύματα μέσω facebook λέει πως «έχουν παρερμηνευθεί».

Εκτός απροόπτου ο Γιώργος Σούκουρης την ερχόμενη Τρίτη θα περάσει το κατώφλι του Εφετείου προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις του εισαγγελέα.


Πηγή : newsbeast.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου