Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Βρώμικα παιχνίδια σε βάρος του λαού και της χώρας για να γίνουν πάση θυσία εκλογές!



του Γιάννης Αθανασίου

Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη μετά την εμπλοκή ηθοποιών, περίεργων συμβούλων και πολιτικών και δυστυχώς όλα αυτά είναι σημεία των καιρών.

Η πλειοψηφία των Ελλήνων σήμερα μετά από ένα 24ωρο απόλυτης πολιτικής παρακμής και σήψης του πολιτικού συστήματος συζητάει το γεγονός και έχει πολλές απορίες και μία από τις πολλές είναι το τι δουλειά έχει στα χέρια του Λάκη Λαζόπουλου ένα παράνομο προϊόν υποκλοπής για να του γίνει μοντάζ και επεξεργασία και εάν θα υποστεί τις συνέπειες του κακουργήματος ο βουλευτής Χαικάλης που του το έδωσε και ο Λαζόπουλος που το αποδέχτηκε και του έκανε παράνομα την επεξεργασία;

Τα ερωτηματικά είναι πολλά και η δικαιοσύνη θα πρέπει να τιμωρήσει όλους τους φερόμενους μπαχαλάκηδες που μόνο κακό κάνουν στην χώρα, στην πολιτική και στο λαό οι οποίοι θα τολμήσουν μεθαύριο να ζητήσουν και την ψήφο μας.

Σήμερα μετά το πανελλήνιο κράξιμο της δεύτερης υπόθεσης ΑΝ.ΕΛ. Χαικάλη ήρθε και το κράξιμο σε βουλευτές που εξυπηρετούσαν άλλους σκοπούς για να γλύφουν εκεί που θέλουν να ενταχθούν και εκτός από τον Λυκούδη και τον Ψαριανό που δέχτηκαν τις απαράδεκτες κατηγορίες σειρά είχε ο κύριος Αηδόνης λέγοντας ότι : Οι κατηγορίες στοχεύουν τη νέα πρωτοβουλία μας για επιστροφή στην ομαλότητα

Δηλαδή απλά και κατηγορηματικά είπε ο κύριος Αηδόνης ότι οι κατηγορίες που εξαπέλυσαν κατά συναδέλφων τους οι ανεξάρτητοι βουλευτές Οδ. Βουδούρης και Θ. Παραστατίδης, συνέπεσαν χρονικά με την προσπάθεια που βρισκόταν σε εξέλιξη για τη συλλογή υπογραφών σε ένα κείμενο που πρότεινε βήματα για την «επιστροφή στην ομαλότητα», δηλαδή μια πολιτική πρωτοβουλία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, δήλωσε ο Χρ.Αηδόνης.

Όπως δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Αηδόνης, ένας εκ των οποίων αφορούσαν οι κατηγορίες των Βουδούρη - Παραστατίδη, από την προεργασία που είχε γίνει για την υποβολή σχετικού κειμένου, η εκτίμηση των βουλευτών που πήραν την πρωτοβουλία ήταν πως οι υπογραφές μπορεί να έφθαναν τις είκοσι.

Ο Χρ.Αηδόνης δήλωσε στο Mega και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως ανάμεσα στις προτάσεις που θα περιλαμβάνονταν στο κείμενο θα ήταν η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, ο προσδιορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών και η ολοκλήρωση της διαδικασίας συνταγματικής αναθεώρησης, δηλαδή η πρόταση που είχε υποβληθεί με το κείμενο των οκτώ, πριν από λίγες ημέρες.

Το νέο κείμενο φιλοδοξούσε να αποτελέσει ένα νέο οδικό χάρτη συνεννόησης, ωστόσο είναι άγνωστο εάν θα έχει τύχη εν μέσω του πολιτικού κλίματος που διαμορφώνεται υπό το βάρος των καταγγελιών για χρηματισμό βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως φαίνεται λοιπόν βρώμικα παιχνίδια γίνονται σε βάρος της χώρας και του λαού και θα πρέπει εκτός από την κυβέρνηση που όπως φαίνεται δεν έχει εμπλοκή σε αυτές τις αθλιότητες και η δικαιοσύνη για το καλό της χώρας και των Ελλήνων που παρακολουθούν ντροπιασμένοι να ψάξει αποτελεσματικά σύντομα και βαθιά για να βγει μια άκρη και τιμωρήσει παραδειγματικά όλους αυτούς που εμπλέκονται για να πάψουν τέτοια φαινόμενα απόλυτης παρακμής μέχρι να τους στείλει ο λαός στα σπίτια τους για πάντα εκτός πολιτικής και βουλής.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου