Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Alert! Εκκενώθηκε το ΟΑΚΑ μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στο ημίχρονο



Το τηλεφώνημα έγινε στις 22:45 και ο άγνωστος είπε ότι η βόμβα θα εκραγεί στις 23:00 - Το γήπεδο άδειασε σε σύντομο χρονικό διάστημα - Αγνωστο τι θα γίνει με το παιχνίδι

Εκκενώθηκε στις 11 το βράδυ το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ, μετά από τηλεφώνημα για βόμβα, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσέλονα για την Ευρωλίγκα.


Το τηλεφώνημα έγινε σε ιστοσελίδα, ραδιοφωνικό σταθμό και εφημερίδα περίπου στις 22:45 το βράδυ της Παρασκευής και ο άγνωστος είπε ότι θα εκραγεί βόμβα στις 23:00, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είπε ακόμα «Λευτεριά στην Βαρκελώνη».

Δέκα λεπτά αργότερα, δεν είχε σημειωθεί καμία έκρηξη.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας και η αστυνομία έκαναν έναν πρώτο έλεγχο στο γήπεδο και δεν εντόπισαν κάποιο ύποπτο αντικείμενο, ωστόσο δόθηκε άμεσα η εντολή να αδειάσει το γήπεδο, όπως και έγινε, μέσα σε σύντομο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο γήπεδο βρίσκονταν περίπου 15.000 φίλαθλοι, ενώ όπως μεταδίδει η ΝΕΡΙΤ ο αγώνας θα συνεχιστεί μετά τον έλεγχο του γηπέδου. Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας ήταν στο ημίχρονο και το σκορ ήταν 23-40.


Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου