Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Προάγγελος Περιπετειών για την Ελλάδα οι δηλώσεις Μητρόπουλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχεται 2μηνη παράταση


Σε ερώτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο πάνελ της εκπομπής για το πώς θα βρεθούν τα χρήματα για να καλυφτούν το Μάρτιο οι μεγάλες υποχρεώσεις της χώρας ο κ. Μητρόπουλος υποστήριξε ότι δεν θα υπάρξει στάση πληρωμών

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχτούν δίμηνη παράταση του μνημονίου ή προληπτική στήριξη που να συνοδεύεται από πακέτο μέτρων, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος.



Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Μega o κ. Μητρόπουλος ξεκαθάρισε ότι «δεν δικαιούμαστε, ούτε ο κ. Τσίπρας ούτε και εγώ, να δεχτούμε τη δίμηνη παράταση και να εφαρμόσουμε μέτρα».

Σε ερώτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο πάνελ της εκπομπής για το πώς θα βρεθούν τα χρήματα για να καλυφτούν το Μάρτιο οι μεγάλες υποχρεώσεις της χώρας ο κ. Μητρόπουλος υποστήριξε ότι δεν θα υπάρξει στάση πληρωμών.

«Θα υπάρξει συνεννόηση με τους δανειστές χωρίς θανατηφόρα πακέτα», υποστήριξε και πρόσθεσε πως το ίδιο το κείμενο για τη δίμηνη παράταση του ευρωπαϊκού προγράμματος στήριξης που υπερψήφισε η γερμανική Βουλή δίνει τη δυνατότητα παράτασης χωρίς να το ζητήσει ο κ. Τσίπρας, ακόμα κι αν είναι πρωθυπουργός.


Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου