Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

«Ουρανία, uber alles»: Νέα συνομιλία για τη Χρυσή Αυγή


Νέα τηλεφωνική συνομιλία αποκαλύπτει το ρόλο της Ουρανίας Μιχαλολιάκου στη Χρυσή Αυγή με τις πλάτες του πατέρας της και αρχηγού της νεοναζιστικής οργάνωσης.

«Να κάτσω στο Μέτωπο να κάνω τι; Να βλέπω την Ουρανία, τον Λάζαρο και τον Λύρη να κάθονται στις προεδρικές θέσεις; Δεν μπορώ να ξέρω ότι άνθρωπος που είναι για τον μπ... είναι από πάνω μου. Ουρανία uber alles».

Είναι τα λόγια του Σωτήρη Δεβελέκου, πρώην επικεφαλής του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής και οδηγού του Νίκου Μιχαλολιάκου, που περιγράφει σε «συναγωνιστή» του αυτά που συμβαίνουν στο εσωτερικό της φασιστικής οργάνωσης.


Οπως προκύπτει από τηλεφωνική συνομιλία που παρουσιάζει του Εθνος της Κυριακής, η Ουρανία Μιχαλολιάκου παραγκωνίζει παλαιότερα μέλη και επιβάλλει τους δικούς της κανόνες...με τις πλάτες του πατέρα της.

«Φίλε, άμα δεν ήταν η Ουρανία θα τους είχα γαμ...όλους κανονικά. Ξέρουν ότι λόγω του αρχηγού, επειδή είναι η Ουρανία, δεν μπορώ να κάτω κάτι άλλο. Απο εκεί είναι η πηγή του κακού. Αν δεν ήταν η Ουρανία θα είχανε γίνει αλλιώς τα πράγματα» λέει στον συνομιλητή του ο Δεβελέκος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Εθνους» η Ουρανία Μιχαλολιάκουείχε επιβάλει σκληρή ναζιστική γραμμή στα μέλη του Μετώπου της Νεολαίας. Στο ραδιόφωνο της οργάνωσης «αποφεύγονται δηλωμένοι αριστεροί, αναρχικοί, νέγροι, Εβραίοι και μουσική που παραπέμπει σε πολυπολιτισμικά πρότυπα στα οποία είμαστε αντίθετοι» αναφέρεται σε έγγραφο που συμπεριλαμβάνεται στην ογκώδη δικογραφία. 


Πηγή : thetoc.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου