Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

"Ψάχνουν" υπεράκτιες εταιρείες του Καρατζαφέρη για τα Super Puma


Τα ελικόπτερα Super Puma ξανά στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά “πρωταγωνιστούν” σε υπόθεση που αφορά σε υπεράκτιες εταιρείες που φέρονται να ανήκουν στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News οι δικαστικές αρχές έχουν στείλει αίτημα στην Βουλή για να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν έχει συμπεριλάβει σε δηλώσεις του πόθεν έσχες δύο υπεράκτιες εταιρείες. Σε μία απ΄ αυτές έχουν εντοπιστεί εμβάσματα ύψους 1.650.000 ευρώ σε δύο διαφορετικές περιόδους . Οι πληρωμές σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχουν γίνει από τον μεσάζοντα για την αγορά των ελικοπτέρων Super Puma τον Δεκέμβριο του 2000. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Τσάτσο που αντιπροσώπευε μαζί με τον Σταύρο Κομνόπουλο την εταιρεία Eurocopter.

Τι απαντά ο Καρατζαφέρης


Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας REALNEWS για έλεγχο 2 offshore εταιρειών που φέρονται να συνδέονται με τον Γιώργο Καρατζαφέρη,ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σχετικά με την βασιμότητα και έκταση των αναφερομένων στο δημοσίευμα της εφημερίδας REALNEWS δηλώνω ότι αγνοώ παντελώς τα πρόσωπα που αναφέρονται σε αυτό.
Εκτιμώ την προσπάθεια της εφημερίδας να ρίξει άπλετο φως σε τέτοιες υποθέσεις που άλλωστε είναι ξένες στον αξιακό και πολιτικό κώδικα και χαρακτήρα μου.
Προσωπικά, θα κάνω τις επιλογές μου ώστε να διευκολύνω την απρόσκοπτη λειτουργία του κόμματος, έως ότου λάμψει η αλήθεια.
Πάντως στέλνω προς όλους το μήνυμα ότι είμαι εδώ, όρθιος και «έχουν γνώσιν οι φύλακες».


Πηγή : onalert.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου