Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Αποκαλούν "ευρωβουλευτή-γλάστρα" τον Θοδωρή Ζαγοράκη


Του ζητούν να παραιτηθεί

Ανακοίνωση - "φωτιά" σε βάρος του ευρωβουλευτή της ΝΔ Θοδωρή Ζαγοράκη εξέδωσαν οι σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ Καβάλας, Σερρών και Τριανδρίας.

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων χαρακτηρίζουν εμμέσως το Θοδωρή Ζαγοράκη «γλάστρα» στο Ευρωκοινοβούλιο και του ζητούν να παραιτηθεί καθώς δε βρέθηκε πολιτική λύση με τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

"Είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθούμε με την θλιβερή σου παρουσία. Το καλοκαίρι που μας πέρασε και αφού είχες σφίξει το χέρι του πρωθυπουργού Τζεπέτο, οπαδού των οπαδών που στα γήπεδα σε φώναζαν Βούλγαρο, όσο έχυνες τον ιδρώτα σου, κατάφερες να συγκεντρώσεις πάνω απο 100.000 ψήφους και να κάνεις το κομάτι σου ως εκλεγμένο τίποτα, διακοσμητικό εξωτερικού χώρου. Αμέσως μετά ένιωσες την ανάγκη να βγεις μπροστά και να καλοπιάσεις αυτούς που ΝΟΜΙΣΕΣ οτι αποτελούσαν τους ψηφοφόρους σου : Τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ., αγνοώντας οτι οι οπαδοί και ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. προφανώς και σε μαύρισαν, αντιλαμβανόμενοι την μικροπρέπειά σου, τον καιροσκοπισμό σου και την ανίερη συμμαχία σου με τα τοξικά απόβλητα της πολιτικής σκηνής.

Δεδομένο άλλωστε οτι δεξαμενή ψήφων σου αποτέλεσε η συντριπτική πλειοψηφία του εκλογικού σώματος αυτής της κα(η)μένης χώρας, δηλαδή όλα τα πνευματικά lifestyle ανάπηρα, οι οπαδοί της εθνικής ελλάδος και της lady gaga, τα ίδια διανοητικά χαζοχαρούμενα που επί 40 χρόνια επιδοκιμάζουν αυτούς που επιμελώς του κλέβουν την ζωή.

Επέλεξες λοιπόν τον γνωστό δρόμο του πολιτικάντικου θα θα θα θα απο το καλοκαίρι κιόλας, τονίζοντας ρητά και κατηγορηματικά οτι επίκειται σύντομα μια δίκαιη οριστική λύση στο θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ

Δεσμεύτηκες επί τούτου.

Κατόπιν των ανωτέρω, σε αντιδιαστολή με τις πρόσφατες εξελίξεις, σε καλούμε για τελευταία φορά να επιδείξεις ανδρισμό και συναισθηματική ευθιξία και να παραιτηθείς του (ούτως ή άλλως διακοσμητικού) αξιώματός σου. Θα καταφέρεις τουλάχιστον να τα βρεις με τον εαυτό σου και να γλυτώσεις την διαπόμπευσή σου. Καμιά δουλειά άλλωστε δεν είναι ντροπή, παρά μόνο αυτή της γλάστρας. Αρκετά με την κοροιδία.

ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.

Σ.Φ ΠΑΟΚ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΣΕΡΡΩΝ-ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ.

–PAOK FANATICS FACTORY".


Πηγή : parapolitika.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου