Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Σαμαράς για τα επεισόδια στο πανεπιστήμιο: «Πρόκειται για θρασίμια..Τους ενδιαφέρει μόνο το μπάχαλο»



Μια διαφορετική ομιλία έκανε ο Σαμαράς για τα 40 χρόνια της ΟΝΝΕΔ φανερά προβληματισμένος και οργισμένος δικαίως .
Στην ομιλία του έκανε αναφορά για τα απίστευτα γεγονότα στο ΕΚΠΑ και είπε χαρακτηρίζοντας όλους αυτούς που λαμβάνουν μέρος στα επεισόδια : "θρασίμια που δεν έχουν αγωγή από την οικογένειά τους και δεν έχουν μάθει το πρώτο μάθημα δημοκρατίας να σέβονται την γνώμη των άλλων».
Προσθέτοντας : «πρόκειται για μικρές ομάδες που τους ενδιαφέρει μόνο το μπάχαλο στα πανεπιστήμια αλλά δεν θα τους περάσει. Η αιχμαλωσία των πανεπιστημίων από μικρές ομάδες ταραχοποιών τελείωσε. Διεθνώς δεν υπάρχει πανεπιστήμιο που δεν φρουρείται, αυτό δεν είναι ελευθερία, είναι η τυραννία της μειοψηφίας. Οι εικόνες που είδαμε με μικρές ομάδες ταραχοποιών είναι η υπόμνηση της κατάντιας από την οποία ξεκολλάει η Ελλάδα.
Τελείωσε την αναφορά του λέγοντας για αυτά που συμβαίνουν ότι είναι φαινόμενα "αδιανόητα σε όλο τον κόσμο" και υπογράμμισε πως "αυτά είναι που μας κρατάνε πίσω και πρέπει να τα αλλάξουμε και τα αλλάζουμε με κόπο γιατί απέναντί μας έχουμε συνασπισμένες τις δυνάμεις του χθες που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε και θέλουν να ματαιώσουν κάθε δυναμική μεταρρύθμιση". 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου