Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Είχαμε την νομιμοποίηση των παιδόφιλων στην Ολλανδία, την κτηνοβασία στην Γερμανία, τώρα ο γάμος γυναίκας με άλογο στη Δανία!!



Γράφει ο Γιάννης Αθανασίου

Ευρώπη βαρβάρων που επιδίδονται  σε ποινικός κολάσιμες και ανώμαλες πράξεις άρρωστοι άνθρωποι που ζουν σε δήθεν πολιτισμένα ευρωπαϊκά κράτη που νομιμοποιούν κάθε λογής ανώμαλη πράξη με δικαστικές αποφάσεις που αποτελούν και δεδικασμένο.

Και τι δεν έχουμε ακούσει από το πιο σοβαρό την Ολλανδία που νομιμοποίησε το κόμμα των παιδόφιλων και αυτή η πράξη δείχνει την ποιότητα των αρχών του κράτους και τα άρρωστα μυαλά τους.

Την  νομιμοποίηση της κτηνοβασίας με νόμο που ζητούν οι οργανώσεις κτηνοβατών στην Γερμανία και οι πολυπληθείς οίκοι ανοχής ζώων που έχουν πλημμυρίσει την χώρα εκεί όπου ο κάθε ανώμαλος θα μπορεί να κακοποιεί τα ζώα για να ικανοποιήσει τα βάρβαρα και ανώμαλα σεξουαλικά ένστικτά του και με τον νόμο. 

Μήπως να πούμε για το ότι ο δημόσιος αυνανισμός στην Σουηδία είναι πλέον νόμιμος με απόφαση δικαστηρίου αρκεί να μην κοιτάς τον άλλο στα μάτια όταν το κάνεις και ας αυτοικανοποιείται και έξω από τα σχολεία, η δημόσια σε πλατείες με πολύ κόσμο, η στο σινεμά η οπουδήποτε δημόσια του έρθει χωρίς να κοιτάει όμως κάποιον συγκεκριμένα.

Τώρα έχουμε και την Δανία στο παιχνίδι της ανωμαλίας και της νομιμοποίησης αυτής αφού  
το ανώτατο δικαστήριο της Κοπεγχάγης αναγνώρισε το δικαίωμα 28χρονης ακτιβίστριας
να παντρευτεί το άλογό της δημιουργώντας δεδικασμένο και ανοίγοντας το δρόμο σε
γάμους ανθρώπων και ζώων σε όλη τη χώρα σύμφωνα με δημοσίευμα του worldnewsdailyreport.

Η  δικηγόρος στο επάγγελμα, επικεντρώθηκε σε ένα νομικό κενό στους ευέλικτους νόμους της χώρας που αφορούν το sex (δηλαδή ένα κράτος γ.........)  Eπικαλέστηκε ότι η ίδια και ο «σύζυγός της»  Thorgen, ήταν τα θύματα του σπισισμού, μιας προκατάληψης παρόμοιας με το ρατσισμό ή το σεξισμό.

Το βασικό επιχείρημα ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου ήταν ότι η ένταξη των ειδών
δεν έχει «ηθική σημασία». «Οι διαφορές μεταξύ των ειδών μας, δεν μας καθιστούν εγγενώς διαφορετικούς.

Η αντιμετώπιση των ατόμων στηρίζεται στην ιδιότητα του μέλους της ομάδας και όχι σε ηθικά άσχετες φυσικές διαφορές».

Έτσι λοιπόν η Δανία κατέστη η πρώτη χώρα που αναγνώρισε ως νόμιμο το γάμο ανθρώπων-ζώων, μια θέση που μπορεί να οδηγήσει σε πολλά άλλα παρόμοια σωματεία στη χώρα. Η Δανία πλέον έχει γίνει ένα hot-spot για  τουρίστες που επιδιώκουν την κτηνοβασία τα τελευταία χρόνια και έχει δει αύξηση σε οίκους ανοχής με ζώα που συναγωνίζεται και την Γερμανία. 

Όταν η ζωοφιλία και η κτηνοβασία έχουν νομιμοποιηθεί σε ορισμένες δήθεν πολιτισμένες χώρες, ανοίγει η πόρτα σε όλα τα είδη των παρανοήσεων και εάν κρίνουμε από Σουηδία, Ολλανδία, Γερμανία και τώρα Δανία το πρόβλημα να ξεφύγουν έχουν μόνο οι βόρειες Ευρωπαϊκές χώρες όπου η ανωμαλία γίνεται νόμιμη με αποφάσεις δικαστηρίων.


Γιάννης Αθανασίου


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου