Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Τζάκρη για Βενιζέλο: Οποιοσδήποτε άλλος θα ήταν καλύτερος για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ


«Οποιοσδήποτε άλλος αυτή τη στιγμή θα ήταν καλύτερος από τον κ. Βενιζέλο για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε στον Βήμα FM η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη.

«Είναι μια πλήρως απολίτικη προσωπικότητα. Έχει μοναδικό του κριτήριο την προσωπική του ατζέντα και οδήγησε το ΠΑΣΟΚ και το οδηγεί καθημερινά στην εξαφάνιση» είπε.

Αναγνώρισε πάντως ότι «προφανώς έχει ευθύνη για τη διαχείριση της κρίσης και ο κ. Παπανδρέου και του το έχω πει. Ήταν λάθος της ηγετικής ομάδας» δήλωσε στο ραδιοσταθμό.

Η κ. Τζάκρη αναφέρθηκε και τη συνάντησή της με τον Αλέξη Τσίπρα: «Συζητήσαμε αφενός την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και αφετέρου διαπιστώσαμε τη σύγκλιση σε ό,τι αφορά το θέμα της μη εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από τη Βουλή. Και επειδή έχει ανάγκη να συγκροτηθεί ο ευρύτερος προοδευτικός πόλος και να αποκτήσει ηγεμονικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά.

»Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κανένα προοδευτικό χαρακτηριστικό ούτε εκλογικό χαρακτήρα. Δεν έχει ιδεολογικά στοιχεία πλέον. Σε κάθε περίπτωση, ζητούμενο είναι να πάμε σε μια ξεκάθαρη, αυτοδύναμη νίκη και να μπορούμε να διαπραγματευτούμε με τους δικούς μας όρους με τους Ευρωπαίους δανειστές και το ΔΝΤ. Θα σας το πω γλυκά: με whatever it takes θα πρέπει να πάει ο ΣΥΡΙΖΑ. Να κάνει ό,τι χρειαστεί. Έχει άλλα περιθώρια η χώρα;» διερωτήθηκε.

Newsroom ΔΟΛ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου