Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Παρίσι: Καταζητείται τίγρης που κυκλοφορεί ελεύθερη


της Σταυρούλας Βιτετζάκη

Αστυνομία και πυροσβεστική προσπαθούν να εντοπίσουν από το πρωί την τίγρη, που κυκλοφορεί ελεύθερη στο Παρίσι, τρομάζοντας τους κάτοικους της περιοχής.
Γαλλική αστυνομία και πυροσβεστική έχει κινητοποιηθεί από νωρίς το πρωί, με τη βοήθεια ελικοπτέρου, προκειμένου να βρεθεί τίγρης, που το έσκασε και κυκλοφορεί ελεύθερη κοντά στο πάρκο της Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι, σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο.

Η τίγρης έγινε αντιληπτή στην περιοχή από την σύζυγο ενός διευθυντή σουπερμάρκετ της περιοχής γύρω στις 08.30 πρωί. Η γυναίκα φωτογράφισε την τίγρη και ύστερα αποφεύγοντας να βγει έξω από το αυτοκίνητό της, τηλεφώνησε στο σύζυγός της λέγοντάς του: «Νομίζω πως είδα μια τίγρη».

Ο υπεύθυνος του πάρκου της Ντίσνεϊλαντ, μιλώντας στις αρχές, είπε ότι δεν υπάρχουν τίγρεις στο πάρκο, αποκλείοντας την περίπτωση να το έσκασε από εκεί η τίγρης ενώ αστυνομική πηγή δήλωσε: «Από το πρωί, έχουμε εξαπολύσει κυνηγητό, αστυνομικοί προσπαθούν να την αιχμαλωτίσουν».

 Εν τω μεταξύ, οι κάτοικοι της περιοχής κλήθηκαν να είναι προσεκτικοί και να παραμείνουν μέσα, ακούγοντας ραδιόφωνο για περαιτέρω ενημερώσεις και τα παιδιά περιορίστηκαν στις σχολικές αίθουσες για παν ενδεχόμενο.


Πηγή : thetoc.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου