Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Εκτελέσεων συνέχεια για τον Κιμ Γιονγκ Ουν διέταξε εκτέλεση για ένα λάθος στο... καραόκε!




Ήταν να μην γίνει καλά ο τρελός και θέλει να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο του.

Το χόμπι του  Κιμ Γιονγκ Ουν  είναι οι εκτελέσεις και έτσι βρήκε και πάλι λόγο να διατάξει μία εκτέλεση άτυχου αξιωματούχου της χωράς του.
Αυτή τη φορά, θύμα του σχιζοφρενή  ηγέτη της Βόρειας Κορέας έπεσε ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του στρατού  τον οποίο έσυραν έξω από το σπίτι του και στάθηκε απέναντι από το εκτελεστικό απόσπασμα γιατί τόλμησε να αλλάξει τους στίχους σε σοσιαλιστικό ύμνο που τραγούδησε στο... καραόκε!
Ο ψυχάκιας Κίμ έγινε έξαλλος όταν έμαθε ότι ο εν λόγω αξιωματούχος άλλαξε τους στίχους από «χάρη στο κόμμα μας» σε «χάρη στο κόμμα του» και από «μίσησε τους εχθρούς σου αγάπα την χώρα σου» σε «μίσησε τη γυναίκα σου, αγάπα την ερωμένη σου».
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν αποφάσισε ότι η αλλαγή των στίχων ήταν ένδειξη επαναστατικής διάθεσης. Αμέσως, ο αξιωματούχος σύρθηκε με τη βία από το σπίτι του και την επόμενη μέρα εκτελέστηκε!
Η νέα εκτέλεση έρχεται λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη πως ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας έδωσε εντολή να εκτελεστούν άλλοι αξιωματούχοι της χώρας γιατί έβλεπαν σαπουνόπερες από τη Νότια Κορέα!
Και όπως καταλαβαίνουμε όλοι θα υπάρξει και συνέχεια στις εκτελέσεις για να καλυφθεί ο χρόνος απουσίας του τρελού λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

Πηγή: Daily Mail
NOW


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου