Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Βουλευτές της ΝΔ ζητούν από τον Σαμαρά να «ξηλώσει» τον Άδωνι;


Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει σε μεγάλη μερίδα βουλευτών της ΝΔ η στάση του Άδωνι Γεωργιάδη και ήδη έχουν σταλεί μηνύματα στο Μαξίμου.

Πρώτος ξεκίνησε το «ξήλωμα» του κ. Άδωνι Γεωργίαδη ο βουλευτής κ. Ταμήλος ο οποίος ξεκαθάρισε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ότι δεν τους εκφράζει με αυτά που κάνει και λέει.

Ο κ. Ταμήλος επισήμανε ότι αυτό το κλίμα εναντίον του κ. Γεωργιάδη υπάρχει και μεταξύ άλλων βουλευτών της ΝΔ.

Οι αποκαλύψεις για τον κ. Γ. Καρατζαφέρη συνέβαλαν στο να διογκωθεί το κλίμα δυσαρέσκειας που υποβόσκει εδώ και καιρό εναντίον του κ. Γεωργιάδη.

Όλο και πιο συχνά ακούγεται στο καφενείο της Βουλής ότι ένας στενός συνεργάτης του κ. Καρατζαφέρη δεν είναι δυνατόν να εκπροσωπεί την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Προσθέτουν μάλιστα ότι η παρουσία του κ. Γεωργιάδη στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά πάνελ δεν αποσκοπεί να εκφράζει τη θέση του κόμματος αλλά γίνεται με αποκλειστικό στόχο την προσωπική του προβολή και την εξασφάλιση του για επανεκλογή στη Β περιφέρεια της Αθήνας όπου αναμένεται σφαγή το βράδυ των εκλογών.

Το θέμα Γεωγιάδη έχει φτάσει ήδη στο γραφείο του κ. Σαμαρά από τους βουλευτές της ΝΔ και οι φωνές διαμαρτυρίας προστεθήκαν σε αυτές του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου που είπε στον πρωθυπουργό ότι του » δημιουργεί σοβαρό εσωκομματικό πρόβλημα» με αυτά που λέει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Μόλις ο κ. Σαμαράς «δέσει» τους 180 βουλευτές όλα αυτά τα θέματα θα τεθούν και πάλι στο τραπέζι στο Μαξίμου για επίλυση τους και τότε θα αποφασιστεί και το πολιτικό μέλλον του κ. Γεωργιάδη όπως και του κ. Χαρδούβελη για άλλους φυσικά λόγους.


Πηγή : usay.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου