Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΕΙΤΕ..



Γράφει ο Πάνος Παπαγιαννόπουλος

Την αγαπάνε την Ελλάδα.. Παλεύουν για τη χώρα. Θυσιάζονται για την πατρίδα και γι'αυτό δεν πρόκειται να αφήσουν την εξουσία εύκολα..

Είναι ήρωες που με αυταπάρνηση, φροντίζουν για το γενικότερο καλό. Είναι ηγέτες με υψηλό φρόνημα ευθύνης και ανιδιοτέλειας.. Ματώνουν σε κάθε διαπραγμάτευση με την τρόικα, για σένα, για την οικογένεια σου, για το μέλλον σου.

Ξέρεις τι δύσκολο που είναι να αντιμιλάς στο αφεντικό σου, ή τουλάχιστον να φαίνεται οτι του αντιμιλάς? Το πρώτο θέλει κουράγιο, το δεύτερο εξαιρετικές υποκριτικές ικανότητες..

Αυτοί φρόντισαν τόσα χρόνια είτε να παράγει τα ελάχιστα αυτή η χώρα, είτε να καταστρέφει την παραγωγή της για να εισάγει προϊόντα ως αποτέλεσμα συμβολαίων και μυστικών συμφωνιών για να μπορείς εσύ αχάριστε να έχεις άφθονα και φθηνά προϊόντα χωρίς να κουράζεσαι.. Για να παίρνουν επιδοτήσεις οι επιτήδειοι κι εσύ να νομίζεις ότι ευημερείς..

Αυτοί οι άγιοι άνθρωποι κουράστηκαν τόσα χρόνια να σε πείσουν ότι χρειάζεσαι περισσότερα από όσα έχεις πραγματικά ανάγκη, να μπορείς εύκολα σαν άνθρωπος να δανειστείς και να χρεωθείς.

Αυτές οι εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής μας ζωής σου έμαθαν οτι η διαφθορά είναι τρόπος ζωής και οτι το δικαίωμα στην εργασία είναι γραμμάτιο που έπρεπε να εξοφλήσεις με την ψήφο σου..

Μη φωνάζεις, μη διαμαρτύρεσαι αν και σιωπηλά. Βλέπεις τα συνδικαλιστικά υποχείρια σε έπεισαν ότι κάθε αντίσταση είναι μάταια.. Μη γκρινιάζεις που ήρθε η ώρα της αποπληρωμής και που οι αγαπημένοι σου αυτοί άνθρωποι τράβηξαν την πρίζα και αποσυνδέθηκες από την εικονική σου πραγματικότητα...

Τι περιμένεις? Κανονικά θα έπρεπε να χαίρεσαι που παίρνεις μισθό και σύνταξη πείνας. Η κυβέρνηση φροντίζει πλέον να μην σε κακομαθαίνει. Όλα κι όλα. Είχαμε από τα μεγαλύτερα ποσοστά παχύσαρκων πανευρωπαϊκά.

Τι τις θέλεις τις κρατικές επιχειρήσεις και τούς δημόσιους οργανισμούς?? Μπελάς είναι. Άσε που φρόντισαν οι εξαίρετοι αυτοί άνθρωποι τόσα χρόνια να καταχρεωθούν για να έρθει ο ξένος ή ο εγχώριος επιχειρηματίας βάλει επιτέλους μια τάξη.

Τι να τις κάνεις κάτι παλιοπαραλίες και κάτι άχρηστα χωράφια?? Άσε να τα δώσουν να μαζέψουν χρήματα για το καλό σου, για να ενισχυθούν οι τράπεζες, να θωρακίσουμε την οικονομία της πατρίδας.. Τζάμπα σε δάνειζαν τόσα χρόνια..??

Τα λεφτά φέρνουν βάσανα και μπελάδες. Ρώτα κι αυτούς τους αγαπημένους σου κυβερνήτες τι στενοχώριες περνάνε με τόσους χρηματισμούς και μίζες?? Γι'αυτό και δε χρειάζεται να συλληφθεί κανένας τους , ούτε να τιμωρηθεί. Πρώτον, φτάνει το τόσο άγχος που πέρασαν με τόσες συμφωνίες και δεύτερον δεν πρέπει να αποσταθεροποιηθεί η χώρα με τίποτα..

Δεν χρειάζεσαι ούτε στέγη, ούτε εργασία. Αυτοί είναι εδώ για σένα, κι αν αυτοκτονείς,είναι γιατί αυτοί φροντίζουμε να πας σε έναν καλύτερο κόσμο..
Δεν έχεις ανάγκη από την ιστορία σου, τη θρησκεία σου, τη σημαία σου, ουτε ακόμα και από τον πολιτισμό σου. Για το παρελθόν θα μιλάμε τώρα? Το μέλλον ανοίγεται διάπλατα μπροστά σου και μάλιστα δίνουν τα πάντα για να το διαχειρίζονται άλλοι κι έτσι δεν θα αγχώνεσαι πια για το αύριο.

Μη ξαναμιλήσεις για παιδεία και άλλες δύσκολες λέξεις. Ότι έμαθες έμαθες. Δεν χρειάζεται να ξέρεις. Είναι επικίνδυνο τόσο για σένα, αλλά κυρίως για εκείνους που σε φροντίζουν.

Όσο για την ιδεολογία και άλλες αστειότητες, καλύτερα να το ξεχάσεις. Δεν έχει πλέον νόημα. Στην Ελλάδα μας οι δεξιοί είναι ακροδεξιοί, οι σοσιαλιστές δεξιοί και οι αριστεροί κάνουν αντιπολίτευση στην αριστερά. Ασ'το σου λέμε. Θα μπερδευτείς και οι άρχοντες δε θέλουν να σκέφτεσαι..

Την αγαπάνε την Ελλάδα. Παλεύουν για τη χώρα. Θυσιάζονται για την πατρίδα και γι'αυτό δεν πρόκειται να αφήσουν την εξουσία εύκολα. Έχουν γαντζωθεί επάνω της σαν μόλυνση, σαν καρκίνωμα με νύχια και με δόντια. Για το καλό σου είπαμε..

Την αγαπάνε την Ελλάδα γι'αυτο κι εσείς αγαπήστε τους, αγαπήστε τους όπου τους βρείτε.....















Πάνος Παπαγιαννόπουλος


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου