Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Η ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΞΑΝΑ ΣΤΟ «ΓΑΛΑΖΙΟ» ΤΡΑΠΕΖΙ



Τα σενάρια αλλαγής του ονόματος της Νέας Δημοκρατίας, που είχαν μπει στο συρτάρι για αρκετούς μήνες, φαίνεται πως επαναφέρουν στο τραπέζι των συζητήσεων ενόψει εκλογών αρκετά κορυφαία στελέχη του κόμματος.

Η ανάγκη δημιουργίας ενός μεγάλου μετώπου απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ έχει κινητοποιήσει αρκετούς στη Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι στις κλειστές συσκέψεις του Μεγάρου Μαξίμου διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τη στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσει το κόμμα το επόμενο διάστημα.

Σ' αυτή τη συζήτηση δεν είναι λίγοι αυτοί που θέτουν εκ νέου τον προβληματισμό μήπως έχει έρθει η ώρα για τη δημιουργία μίας «γαλάζιας Ελιάς», με αμφίπλευρη διεύρυνση, την ώρα που στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού, όπως ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, φέρονται να είναι υπέρμαχοι της αντεπίθεσης από τα δεξιά με εμβολισμό των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Κλειδί στις εξελίξεις αυτές, αποτελεί η αντίδραση της πλευράς Καραμανλή, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός παραμένει από εκείνους που σταθερά τονίζουν στους συνομιλητές τους πως στόχος της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να είναι η ανάκτηση του Κέντρου, το οποίο σήμερα παραμένει δίχως πολιτική έκφραση.


Πηγή : newsbomb.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου