Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Μεϊμαράκης κατά Καρατζαφέρη: Με πίεζε να υπογράψω τη σύμβαση για τα υποβρύχια


Την ώρα που η Επιτροπή της Βουλής αποφάσιζε ομόφωνα να παραπέμψει τον Γιώργο Καρατζαφέρη στη Δικαιοσύνη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έκανε αποκαλύψεις... φωτιά για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ και την υπόθεση των υποβρυχίων.
Ο πρόεδρος της Βουλής δήλωνε, όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, δικαιωμένος, έστω και μετά από χρόνια όπως έλεγε και υπενθύμιζε πως όταν ήταν υπουργός Άμυνας ήθελε να περάσει κι εκείνος τον Γιώργο Καρατζαφέρη από Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση των υποβρυχίων. Αλλά δεν το έκανε...

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποκάλυψε ότι από το γραφείο του στο ΥΠΕΘΑ γινόταν... παρέλαση για να τον πιέσουν να υπογράψει τη σύμβαση με τα υποβρύχια.

«Ερχόταν η Βάσω Παπανδρέου, αλλά με αντιπροσωπεία από το ΠΑΣΟΚ, ερχόταν ο Χαλβατζής για να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει με τα υποβρύχια συνοδευόμενος πάντα από κομματικά στελέχη. Ερχόταν ο Καρατζαφέρης, αλλά πάντοτε μόνος του. Έχει διαφορά, οι άλλοι έρχονταν με αντιπροσωπείες, αλλά ο Καρατζαφέρης μόνος του και με πίεζε να υπογράψω τη σύμβαση. Και μου κατέθετε και ερωτήσεις στη Βουλή γιατί καθυστερούσα την υπογραφή».


Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου