Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Είδε το αυτοκινητό του ... στην παρέλαση


Κρατικές υπηρεσίες κατέσχεσαν το αυτοκίνητο του έπειτα από εμπλοκή του ονόματος του σε υπόθεση ναρκωτικών, αλλά και μετά την πανηγυρική του αθώωση αρνούνται να του το επιστρέψουν

Η ιστορία του είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου όταν την αποκάλυψε το cretalive. Πρόκειται για

τον 43χρονο κτηνοτρόφο Ανάστο Παρασύρη του οποίου το αυτοκίνητο κατέσχεσαν οι κρατικές υπηρεσίες έπειτα από εμπλοκή του ονόματος του σε υπόθεση ναρκωτικών. Ωστόσο αν και αθωώθηκε πανηγυρικά ... αρνούνται να του το επιστρέψουν!

Ο ίδιος, μετά τον αγώνα για την προσωπική και οικογενειακή του αξιοπρέπεια, προσπαθεί να παρει πίσω το αυτοκίνητο του, χωρίς όμως επιτυχία.

Το αυτοκίνητο του, ένα αγροτικό 4x4 NISSAN όχι μόνο δε του αποδίδεται αλλά πρόσφατα πληροφορήθηκε πως ... παρήλασε στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στα Χανιά!

«Πάω να τρελαθώ με αυτό που συμβαίνει.Στο Ηράκλειο, από τις υπηρεσίες στρατού, το αγροτικό αυτοκίνητο βρέθηκε στα Χανιά. Δεν πιστευάμε στα μάτιας μας όταν είδαμε στην τηλεόραση ΚΥΔΩΝ τη στρατιωτική παρέλαση και αναγνωρίσαμε ανάμεσα στα στρατωτικά οχήματα που περήλαζαν για την επέτειο του «ΟΧΙ» , το δικό μας!»

Ο 43χρονος, πατέρας 7 παιδιών που παλεύει με το «θηρίο» της γραφειοκρατίας, για να πάρει πίσω το βιος του, αναφέρει: «Τα παιδιά κλαίνε και θέλουν το αυτοκίνητο πίσω κι εγώ δε ξέρω τι να πω. Φοβάμαι μην κάνουν καμία τρέλα».

«Φοβάμαι μη τυχόν πάει ο γιος μου φαντάρος στα Χανιά και του πούνε να το ... καβαλικέψει το φορτηγό μας ... τότε θα τρελαθώ εντελώς.», λέει στο Cretalive και ξεκινάει από την αρχή έαν δικαστικό αγώνα προκειμένου να φέρει πίσω το περιουσιακό του στοιχείο που είναι τόσο απαραίτητο για εκείνον και την οικογένεια του.



Πηγή : cretalive.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου