Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Στήνονται κάλπες σε τρεις δήμους της χώρας



Στις κάλπες προσέρχονται αύριο Κυριακή 30 Νοεμβρίου οι ψηφοφόροι τριών δήμων της χώρας, καθώς διεξάγονται επαναληπτικές εκλογές.

Πρόκειται για τους δήμους Καισαριανής, Μάνδρας-Ειδυλλίας και Τροιζηνίας-Μεθάνων.

Οι δημότες Καισαριανής θα κληθούν να επιλέξουν για τη νέα τοπική διοίκηση ανάμεσα στη Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής (ΣΥΡΙΖΑ) με επικεφαλής τον Γ.Κοντόσταυλο, ο οποίος αναδείχθηκε δήμαρχος βάσει των αποτελεσμάτων του Μαΐου και τη Λαϊκή Συσπείρωση Καισαριανής (ΚΚΕ) με υποψήφιο δήμαρχο τον Η.Σταμέλο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση είχε λάβει την τρίτη θέση και είχε τεθεί εκτός β' γύρου για μόλις μία ψήφο. Η παράταξη είχε από την αρχή ενημερώσει ότι θα καταθέσει ένσταση, υποστηρίζοντας ότι στην καταμέτρηση ψήφων του α' γύρου υπήρξαν ψηφοδέλτιά της που καταμετρήθηκαν κακώς ως άκυρα.

Δύο Κυριακές θα χρειαστούν οι δημότες Μάνδρας-Ειδυλλίας και Τροιζηνίας-Μεθάνων για να επιλέξουν νέες δημοτικές αρχές, καθώς η διαδικασία επαναλαμβάνεται από την αρχή.

Και στις δύο περιπτώσεις κατατέθηκαν ενστάσεις που είχαν να κάνουν με το μέγεθος των ψηφοδελτίων. Ο β' γύρος των εκλογών ορίστηκε για την 7η Δεκεμβρίου.


Πηγή : news.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου