Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Όλγα, Ντόρα και Κικίλιας φαβορί στην Α’ Αθηνών


Σύμφωνα με τις πρώτες δημοσκοπήσεις...

 
Οι πρώτες δημοσκοπήσεις για λογαριασμό υποψήφιων βουλευτών ξεκίνησαν στην Α’ και τη Β’ Αθηνών, κυρίως από πρόσωπα που προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο φόβος ότι θα είναι δεύτερο το κόμμα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον αριθμό όσων θα εκλεγούν, τους έχει οδηγήσει σε εταιρείες δημοσκοπήσεων που έκαναν ήδη τις έρευνές τους και στις δύο περιφέρειες.

Ειδικά στην Α’ Αθηνών, όπως πληροφορούμαστε, μέτρηση μεγάλης και πολύ γνωστής εταιρείας δίνει την πρωτιά με χαρακτηριστική άνεση στην υπουργό Τουρισμού, Ολγα Κεφαλογιάννη, με την Ντόρα Μπακογιάννη και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια, να ακολουθούν έχοντας επίσης υψηλά νούμερα, αλλά ταυτόχρονα ευδιάκριτη διαφορά μεταξύ τους.

Αυτοί που ακολουθούν δείχνουν να είναι σε μια απόσταση, χωρίς φυσικά να αποκλείεται να τους πλησιάσουν και να τους ξεπεράσουν, είτε οι εκλογές γίνουν σε τρεις-τέσσερις μήνες είτε στον χρόνο τους. Πιπιλή, Κακλαμάνης, Παυλόπουλος (όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά) που ακολουθούν είναι πάρα πολύ κοντά μεταξύ τους και πίσω, αλλά όχι σε μεγάλη απόσταση, βρίσκονται οι Ανδ. Ψυχάρης, Θ. Πλεύρης και Α. Σπηλιωτόπουλος. Σκοτωμός, με λίγα λόγια, για μια εκλόγιμη θέση.


Πηγή : parapolitika.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου