Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Παράπλευρη απώλεια νονών της νύχτας ο άτυχος 42χρονος..που «έφαγε» σφαιρα καλάσνικοφ στο κεφάλι την ώρα που χόρευε


Στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή φαίνεται ότι βρέθηκε ο άτυχος 42χρονος που έχασε τη ζωή του από σφαίρες αδίστακτων νονών της νύχτας τα ξημερώματα στο Μεταξουργείο.
Η συμβολή των οδών Χίου και Κρήτης γέμισε από κάλυκες του καλάσνικοφ των δολοφόνων. Αστυνομικός που μετέχει στις έρευνες λέει στο newsit πως ήταν ένα χτύπημα – μήνυμα νονών της νύχτας που είχε όμως λάθος... παραλήπτη.

Ο άτυχος 42χρονος που λίγη ώρα νωρίτερα διασκέδαζε σε κοντινό μπαρ που ανήκει σε αδελφικό του φίλο αποφάσισε να συνεχίσει τη βραδιά του στο καφέ-μπαρ στη συμβολή των οδών Χίου και Κρήτης. Εκεί τον βρήκε το κακό.

Το τζιπ με τους δύο κακοποιούς κοντοστάθηκε και ο συνοδηγός έβγαλε ένα καλάνσικοφ και έριξε μια ριπή.
Μια από τις σφαίρες βρήκε στο κεφάλι τον άτυχο πατέρα δυο ανήλικων παιδιών και τον σκότωσε.

“Πρόκειται για παράπλευρη απώλεια μιας τυφλής μαφιόζικης ενέργειας εκφοβισμού από κακοποιούς της νύχτας” λέει στο Newsit ο έμπειρος αστυνομικός

Το μπαρ έχει απασχολήσει, λένε άλλες πληροφορίες, και στο παρελθόν την αστυνομία, υπήρξαν κάποια γεγονότα που κατευθύνουν τις έρευνες προς κυκλώματα της νύχτας που ήθελαν να εκφοβίσουν τον ιδιοκτήτη.

Είναι ωστόσο τραγικό, οι δράστες ήθελαν να προκαλέσουν το θάνατο, ο ιδιοκτήτης, αν επαληθευτεί ότι ήταν ο στόχος, είχε εναντίον του συμβόλαιο θανάτου αφού οι δράστες δεν πυροβόλησαν στον αέρα, αλλά χτύπησαν με πολεμικό όπλο ουσιαστικά στο ψαχνό καθώς στόχευσαν στη τζαμαρία την οποία οι σφαίρες διαπέρασαν με ολέθρια αποτελέσματα...


Πηγή : eglimatikotita.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου