Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Βρώμικο παιχνίδι απο την τρόικα η οποία αδιαφορεί για την πορεία της Χώρας και τις θυσίες 10εκατομμυρίων Ελλήνων



Σε καθεστώς τρομοκρατίας η Ελλάδα ακόμη μία φορά 

Αδιάλλακτοι, ασεβείς και ψυχροί για το μέλλον της Ελλάδας και των Ελλήνων εμφανίζονται για ακόμα μία φορά οι τροικανοί.

Έχουν το θράσος να παραδέχονται τα λάθη τους αλλά και να απαιτούν νομίζοντας ότι είναι θεοί και αδιαφορούν για το εάν έχουν καταστρέψει τις ζωές των Ελλήνων και τις προοπτικές μιας χώρας.
Δυστυχώς έχουν δίπλα τους και Έλληνες βουλευτές που προσπαθούν να πιέσουν να κινδυνολογήσουν και να εκβιάσουν πολιτικούς κόμματα και ένα ολόκληρο λαό να λυγίσει στις νέες παράλογες και εγκληματικές απαιτήσεις της τρόικας.

Σε ένα βρώμικο παιχνίδι εξελίσσονται οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα, ύστερα και από την αναβολή της χθεσινής τηλεδιάσκεψης και το αλαλούμ που δημιουργήθηκε σχετικά με το ποιος ζήτησε να μην πραγματοποιηθεί.

Εκμεταλλεύονται οι εκβιαστές της τρόικα το Eurogroup της 8 Δεκεμβρίου και το ότι θα πρέπει η Ελλάδα να πάει έχοντας κάτι στα χέρια της και έτσι παίζουν ακόμα ένα βρώμικο παιχνίδι κατά της χώρας και του λαού της.

Τα επόμενα 24ωρα θα δούμε να υπάρξει συμφωνία για να επιστρέψει η τρόικα στην Αθήνα, ωστόσο, τα προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα από τον νέο εκβιασμό των ξένων συμφερόντων.

Οι τηλεφωνικές συνομιλίες με Ευρωπαίου αξιωματούχους, σε πολιτικό επίπεδο κι όχι μόνο, είναι συνεχείς με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τόσο ο πρωθυπουργός έχει επαφές με στελέχη όπως ο Ζ. Κ. Γιούνκερ και η Κ. Λαγκάρντ όσο και ο Γκ. Χαρδούβελης ο οποίος τηλεφώνησε χθες τόσο στον πρόεδρο του Euroworking Group, Τ. Βίζερ, όσο και με τον επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος πλέον του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Π. Τόμσεν.

Χθες το βράδυ πάντως, επιβεβαιώθηκε το μεγάλο χάσμα που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών. Οι πληροφορίες από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανέφεραν το βράδυ της Παρασκευής ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη με αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης κάτι το οποίο διέψευσε το υπουργείο αναφέροντας ότι :  «Το Υπουργείο Οικονομικών δεν ζήτησε ποτέ αναβολή σημερινής τηλεδιάσκεψης με την τρόικα η οποία άλλωστε ουδέποτε προγραμματίστηκε και ανακοινώθηκε. Η κυβέρνηση συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές. Οι τηλεδιασκέψεις, άλλωστε, είναι μέρος αυτών».

Η χθεσινή συμπεριφορά της τρόικα και του ΔΝΤ δείχνει ότι η χώρα βρίσκεται ακόμα μία φορά σε καθεστώς εκβιασμών από τους ξένους πιστωτές ζητώντας παράλογα μέτρα τα οποία θα οδηγήσουν στην καταστροφή την χώρα και τους πολίτες της κάτι το οποίο γνωρίζουν και απλά αδιαφορούν αφού έχουν βρει και τα κάνουν.

Δεν πρέπει να περάσουν τα μέτρα και οι παράλογες απαιτήσεις των τροικανών και δεν πρέπει η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός να αφήνουν ανεξέλεγκτους κυβερνητικούς βουλευτές να πιέζουν με κάθε βρώμικο τρόπο προς όφελος της τρόικα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου