Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Καιρός ήταν : Κόντρα στην τρόικα για τις 100 δόσεις η κυβέρνηση


Ποιος Έλληνας δεν έχει καταλάβει τις προθέσεις της τρόικα,  του Σόιμπλε και λοιπών ανεπιθύμητων.

Οι προθέσεις είναι να καταστραφεί η χώρα και να οδηγηθεί στο χάος και με τις αποφάσεις τους αυτό περιμένουν και εύχονται για να μπορέσουν μετά τα κοράκια που εξυπηρετούν να μπουν και να αγοράσουν τα πάντα και όλους σε τιμή ευκαιρίας.

Το λάθος φυσικά είναι της κυβέρνησης που είχε στις τάξεις της υπουργούς και στελέχη που με τα ναι σε όλα δούλευαν όχι για το καλό της χώρας αλλά για τα συμφέροντα της τρόικα και αυτό έχει αποδειχθεί.

Το πώς λειτουργούν τα νοσοκομεία, τα ασφαλιστικά ταμεία, οι εφορίες, η αγορά, τα ακίνητα κτλπ μετά τα ναι των εκάστοτε υπουργών ειδικά του Στουρνάρα στην τρόικα και μετά τα "δόξα τον θεό που ήρθε η τρόικα και μας έβαλε σε τάξη" ορισμένων ανεκδιήγητων, δείχνουν ότι τίποτα δεν πήγε καλά και τίποτα από όσα ε΄χουν γίνει δεν είναι προς όφελος της χώρας και του ελληνικού λαού.

Η περίεργη και βρώμικη όπως όλες οι στροφές και αποφάσεις της τρόικα να μην  δεχτεί τις 100 δόσεις κάνει κακό και στα ασφαλιστικά ταμεία που έχουν στεγνώσει και στην κυβέρνηση που το υποσχέθηκε και το πέρασε από την βουλή και φυσικά στο πλέον λαβωμένο τον Έλληνα πολίτη που υποφέρει από τα χρέη.
Αποφασισμένη είναι πλέον η κυβέρνηση και άργησε να δείξει τα δόντια της στην τρόικα για την περιβόητη ρύθμιση για τις 100 δόσεις για τα χρέη στο Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Μετά την αναστάτωση που προκάλεσε η τρόικα με το e-mail όπου φαίνονται οι αντιρρήσεις της για τις 100 δόσεις για τα χρέη στο Δημόσιο, η κυβέρνηση δια στόματος του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση δείχνει έτοιμη να προχωρήσει στην εφαρμογή του μέτρου με κάθε κόστος.
Έτσι ο υπουργός είπε καθαρά και κόντρα στις αντιρρήσεις της τρόικας, καλόντας τους πολίτες να μεταβούν στα ασφαλιστικά ταμεία, προκειμένου να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους με το πιο ευνοϊκό αυτό καθεστώς αγνοώντας το τι θέλει η τρόικα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου