Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Τρόικα Για να επιστρέψει στην Αθήνα: Επιμένει για μείωση των 100 δόσεων, επαναφέρει την αύξηση του ΦΠΑ



Έφερε ένα καλό μέτρο η κυβέρνηση το οποίο αποδίδει και φέρνει λεφτά στα ταμεία του κράτους και έγινε στόχος των τροικανών που ο ρόλος τους είναι τελικά πολύ βρώμικος και οι κινήσεις τους περίεργες και υπονομευτικές για την πορεία της χώρας και των πολιτών της΄.

Ζητάει εκβιαστικά κάλυψη δημοσιονομικού κενού, αύξηση ΦΠΑ, αλλαγές στο Ασφαλιστικό, μεταρρυθμίσεις στην αγορά προϊόντων, αλλά και τροποποίηση της ρύθμισης των 100 δόσεων και αυτά τα μέτρα είναι απαιτητά άμεσα και χωρίς καθυστέρηση γιατί  ο χρόνος τελειώνει και βλέπει «πραγματικό κίνδυνο» για τη χώρα εάν λήξει το ισχύον πρόγραμμα στις 31 Δεκεμβρίου χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος.

Συγκεκριμένα ζητούν να μπουν εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια στη ρύθμιση, καθώς και να μειωθεί ο αριθμός των δόσεων σε 72, υποστηρίζοντας ότι οι τωρινές προβλέψεις αυξάνουν το δημοσιονομικό κενό, κάτι το οποίο βλέπουν μόνο οι ίδιοι και κανένας άλλος και συνεχίζουν απαιτούν μετά τα τόσα λάθη που έχουν κάνει εναντίον της χώρας μας και τα οποία έχουν παραδεχτεί χωρίς να έχει εναντιωθεί κανένας από την κυβέρνηση.

Πληροφορίες λένε ότι παρόλο που το ΥΠΟΙΚ έδειξε ότι από την ημέρα έναρξης του μέτρου έχουν ζητήσει να υπαχθούν στην ρύθμιση 40.000 οφειλέτες και κάθε μέρα προστίθενται 10.000 νέοι οι τροικανοί κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.

40.000 αιτήσεις μέχρι σήμερα, 10.000 αιτήσεις καθημερινά, 416 αιτήσεις ανά ώρα, 7 αιτήσεις το λεπτό ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΡΟΙΚΑΝΕ;




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου