Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Συνταρακτικές αποκαλύψεις για τους στόχους των τρομοκρατών: Ήταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακός, Β. Μαρινάκης, η Siemens, ο Θ. Βενιάμης και Θ. Φλέσσας


- Μεταξύ των στόχων ήταν και τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, infoquest, Capital
- Σύμφωνα με τον Β. Κικίλια ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς ήταν ενημερωμένος για τις εξελίξεις
- O 30χρονος που συνελήφθη φέρεται ως συνεργάτης του τρομοκράτη, Νίκου Μαζιώτη
- Aποτυπώματα του Νίκου Μαζιώτη βρέθηκαν στο συμβόλαιο με το οποίο είχε ενοικιαστεί το γκαράζ
- Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος αρνείται να δώσει αποτυπώματα και δεν λέει ούτε το όνομά του
- Τα σχέδια για τρομοκρατικές επιθέσεις βρέθηκαν σε γκαράζ διώροφου κτιρίου στον Βύρωνα
- Σύμφωνα με τα σχεδιαγράμματα οι επιθέσεις θα γίνονταν στις 4 Οκτωβρίου, δηλαδή σε 2 ημέρες
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ προχωρούν σε αποκαλύψεις για την υπόθεση των τρομοκρατικών επιθέσεων που φαίνεται πως σχεδιάζονταν κατά συγκεκριμένων οικονομικών στόχων.


Πώς έφτασε η Αντιτρομοκρατική στο γκαράζ στο Βύρωνα


Σύμφωνα με πληροφορίες, το γκαράζ οι αστυνομικοί το είχαν βάλει στο μάτι εδώ και 10 μέρες. Την περασμένη Παρασκευή μπήκαν μέσα και το ερεύνησαν. Βρήκαν και τον ιδιοκτήτη που είναι ένας γιατρός στη Βαρυμπομπη και ο οποίος είχε νοικιάσει το γκαράζ σε ένα νεαρό.

Από εκεί και πέρα στήθηκε ένα ολόκληρο σχέδιο. Οι αστυνομικοί ήρθαν σε συννενόηση με τον ιδιοκτήτη του γκαράζ και τον έβαλαν να τηλεφωνήσει στον νεαρό και να του πει να έρθει να αδειάσει το γκαράζ γιατί θέλει να το χρησιμοποιησει ο ίδιος και να αφήσει τα κλειδιά σε εναν καφετζή που έχει μαγαζί ακριβώς απέναντι.

Έτσι, χθες το απόγευμα, 2 αστυνομικοί έστησαν καραούλι στο καφενείο, ο νεαρός που δεν τον είχε ξαναδεί ο καφετζής έφτασε γύρω στις 5.30 με 6.00 το απόγευμα. Έδωσε τα κλειδιά στον καφετζή ο οποίος του είπε: «Ποια κλειδιά; Του γιατρού;»


Τότε ο νεαρός αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών και έβγαλε τα κλειδιά, τα σκούπισε με ένα χαρτομάντηλο και τα έβαλε στο τραπέζι.

Την ώρα που έφευγε, τον συνέλαβαν. Εκείνος του πέταξε έναν καφέ που κρατούσε στα χέρια του στο πρόσωπο. Οι αστυνομικοί όμως δεν τα έχασαν. Του φόρεσαν κουκούλα και -σε δευτερόλεπτα εμφανίστηκε ένα αυτοκίνητο και τον έβαλαν μέσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος έχει άγριες διαθέσεις μέσα στη ΓΑΔΑ, καθώς δεν δέχεται να πει ούτε το όνομά του, αλλά και αρνείται να δώσει τα δακτυλικά του αποτυπώματα.

newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου