Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

H Κούρκουλα νομίζει ότι διαβάζει σενάριο του Φώσκολου : "Κάθε Έλληνας ήταν ένας μικρός Τσοχατζόπουλος"



Σημεία των καιρών και της απόλυτης παρακμής που ζει η χώρα λόγω της ποιότητας του ότι έχει περισσέψει και συνεχίζει να ασχολείται με την πολιτική είναι η δήλωση της πρώην βουλευτή του Πασοκ και υπουργού επί κυβερνήσεως Σημίτη Ελένης Κούρκουλα.
Δεν φτάνει όσα τραβάει ο ελληνικός λαός θα τον πουν και Τσοχατζόπουλο γιατί έτσι δήλωσε  η κυρία Ελένη Κούρκουλα ΄" πως όλοι οι Έλληνες κρύβουν μέσα τους έναν... μικρό Άκη Τσοχατζόπουλο!"
Φυσικά από εκείνη την ώρα έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις κυρίως στον ελληνικό λαό γιατί τραβάει που τραβάει τα πάνδεινα και έχει και τους πρώην πολιτικούς και νυν εξαφανισμένους και ξεχασμένους να κάνουν ακραίες δηλώσεις για να επανεμφανιστούν  τύπου "όλοι μαζί τα φάγαμε".
Η δήλωση της κυρίας Ελένης Κούρκουλα ήταν  : Μη σας φανεί ακραίο αλλά μήπως ο κάθε Έλληνας δεν ήταν ένας μικρός μικρός μικρός "Τσοχατζόπουλος";  Δήλωσε κανείς την πραγματική αξία του σπιτιού που αγόρασε;  Δεν είμαστε ένας βαθιά αλλοτριωμένος λαός;», αναρωτιέται σε συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών η Ελένη Κούρκουλα.
Η πρώην βουλευτής και υπουργός επί κυβερνήσεων Σημίτη τόνισε επίσης πως πλέον τον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει το αλλοτριωμένο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ και χαρακτηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «συνέχεια του σάπιου συστήματος».
«Για να κυβερνήσει θα εξαναγκαστεί να συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Και τότε θα μιλάμε για τη διασωλήνωση της χώρας», επεσήμανε.

Με πληροφορίες από το newsit.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου