Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

" Το ΟΧΙ λεγεται συνειδητά αρκεί να το πιστεύεις"




Η 28η Οκτωβρίου 1940 είναι ημέρα εθνικής υπερηφάνειας για εμάς τους νεώτερους Έλληνες, δυστυχώς αυτή την περηφάνια την έχουμε απολέσει τα τελευταία χρόνια γιατί στο τιμόνι της χώρας βρίσκονται ασυνείδητοι πολιτικοί.

Τιμούμε σήμερα, με σεβασμό, τη μνήμη των επώνυμων και ανώνυμων ηρώων που ύψωσαν το ανάστημά τους στον εχθρό και πάλεψαν με δύναμη ψυχής για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία.

Τιμούμε όλους εκείνους που με την αυτοθυσία τους δημιούργησαν την εποποιία του 1940 και απέδειξαν ότι η ομοψυχία, η θέληση και ο κοινός αγώνας μπορούν να αποδώσουν καρπούς.

Οι αυτοθυσία το θάρρος ο πατριωτισμός και η τόλμη των ηρώων έκαναν ολόκληρη την ανθρωπότητα να μιλά για τη δύναμη της ελληνικής ψυχής και την προσφορά των Ελλήνων για την ελευθερία των λαών.

Η παρακαταθήκη του μηνύματος του ΟΧΙ θα έπρεπε να έχει γίνει μάθημα στους Έλληνες πολιτικούς γιατί είναι χρέος τους να προστατεύουν πάντα την Ελλάδα και όχι να υποδουλώνονται στις εντολές ξένων λαών εχθρικών και αδιάφορων για το μέλλον της χώρα μας.

Είναι χρέος όλων μας και κυρίως προς τα παιδιά μας να προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον με σεβασμό στην Δημοκρατία μας.

Ακόμα και σήμερα που η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές γιατί βρίσκεται στα χέρια άτολμων και ασυνείδητων ανθρώπων, δεν είναι αργά ενωμένοι και σοβαροί όλοι μαζί να μπορέσουμε να πούμε το δικό μας ΟΧΙ για μια ελεύθερη Ελλάδα με προοπτική και αναπτυξιακό αύριο χρησιμοποιώντας τους κατάλληλους για αυτό τον σκοπό και όχι δειλούς και ανεπαρκείς να υπερασπιστούν τους Έλληνες πολίτες.


Κώστας Βουκελάτος


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου